Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 iun 2010 - Anul XV, nr. 143 (4434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Deputatul Grosaru îi recomandă lui Băişanu să-şi facă partid privat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul minorităţii italiene din Parlamentul României, suceveanul Mircea Grosaru, care este şi membru PNL, a calificat drept “iresponsabile” declaraţiile liderului judeţean al liberalilor, Alexandru Băişanu, potrivit cărora va propune excluderea sa din PNL pe motiv că ar fi votat împotriva moţiunii de cenzură şi în consecinţă în favoarea tăierii pensiilor şi a salariilor bugetarilor.

Grosaru a remis un comunicat de presă în care arată că lista publicată pe site-ul www.listarusinii.ro reprezintă un punct de vedere mult mai oficial decât “declaraţiile iresponsabile ale lui Alexandru Baisanu, cu scop precis ştiut bine de el”.

El şi-a exprimat regretul pentru greşeala de a-l susţine pe Băişanu la şefia Organizaţiei Judeţene a PNL “şi nu invers, lucru bine ştiut în partid şi nu ce declară acesta în mod demagogic”.  

“Începând cu data prezentului comunicat de presă, îmi retrag orice sprijin şi susţinere politică faţă de preşedintele Alexandru Băişanu, părăsit rând pe rând de toţi parlamentarii liberali suceveni, unii chiar rude prin alianţă, dar şi de alţi membri, din motive similare ce ţin de caracter şi de o obrăznicie neacoperită în rezultate.Chiar dacă reprezint minoritatea italiană în Parlamentul României, mi-am apărat mereu “crezul liberal” în partid la instanţe care nu greşesc niciodată. Ca şi cetăţean român, am votat pentru români şi nu pentru “italieni”, cum în mod eronat şi tendenţios susţine Alexandru Băişanu, din lipsa de inspiraţie politică, nerecunoscut de liberali, recunoscut doar de el însuşi, şi alimentat de adversarii politici”, a declarat Grosaru.

 

“În conjunctura actuală trebuie ales un alt preşedinte pentru obţinerea scorului de minimum 30% propus de PNL”

El a lansat un atac virulent la adresa liderului PNL Suceava, criticând “comportamentul josnic” al acestuia, “paranoia şi multe altele, datorate în principal frustrărilor sale de ordin personal şi financiar, cum bine a sesizat presa locală, care nu au nimic comun cu democraţia, buna-cuviinţă şi cu valorile liberale”.

Grosaru îi recomandă lui Băişanu să demisioneze din PNL şi să-şi facă partid privat. “Din lipsă de proiecte, prin comportamentul manifestat ca “lider” îi sugerez să demisioneze din partid, să-şi facă partid privat,  pe care să-l gestioneze mult mai atent decât televiziunea ajunsă “de vânzare”, sugerându-i denumiri precum: “Băişanu serile” sau “Serile lui Băişanu” (la alegere). La Suceava, se observă că nimic nu funcţionează, deoarece actualul preşedinte nu are darul dialogului nici în partid, nici cu puterea, nici cu opoziţia, alegerile locale având o miză mare pentru liberali”, a menţionat “italianul” Grosaru.

El a mai spus că dacă PNL i-o va cere, ca vechi membru de partid, promite să asigure o competiţie corectă în organizarea de noi alegeri la nivelul organizaţiei judeţene “şi atât”.

“Consider că în conjunctura actuală, sunt suficiente alegerile unui alt preşedinte pentru obţinerea scorului de minimum 30% propus de partid”, a adăugat parlamentarul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Grosaru îi recomandă lui Băişanu să-şi facă partid privat.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Deputatul Grosaru îi recomandă lui Băişanu să-şi facă partid privat4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei