Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 mar 2010 - Anul XV, nr. 54 (4345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

Nechifor acuză PD-L că a îmbolnăvit conceptul de parlamentar independent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Cătălin Nechifor afirmă că principalul bolnav de pe scena politică românească nu este Traian Băsescu, ci PD-L. Nechifor a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că PD-L „a luat toate maladiile prezente la alte partide politice, tot ce-i rău şi avem un organism bolnav, cel mai nereformat partid din România”. Parlamentarul a arătat că, dacă în urmă cu câţiva ani, liderii democrat-liberali criticau modul în care se împărţea bugetul în România, după culoarea politică, modul în care „alte partide” racolau primari şi aleşi locali sau parlamentari, acum face exact la fel.

„PD-L a îmbolnăvit şi a reuşit să strice inclusiv conceptul de independenţă politică în România, acea zonă în care cei care nu se mai regăseau într-un partid sau într-o doctrină aveau o nişă în care să poată să se exprime şi care acum, graţie PD-L, a devenit o toartă pentru guvernare, o pârtie spre putere”, a afirmat Nechifor.

Totodată, acesta a apreciat că „grupul de independenţi” care se va transforma într-un partid politic, deja afiliat la guvernare, va fi ţapul ispăşitor al guvernării de dreapta PD-L. Argumentul său în favoarea acestei aprecieri este că istoria comportamentului politic al PD şi PD-L arată clar ce se va întâmpla.

„În timpul CDR i-a scos ţap ispăşitor pe ţărănişti, în guvernele Ciorbea şi Radu Vasile, apoi cu guvernele Tăriceanu 1 şi 2 şi cu PSD, anul trecut, a făcut la fel. Acum sunt la guvernare cu UDMR, dar nu pot lua în calcul această temă de atac şi a găsi vinovat UDMR, pentru că ar avea o problemă foarte mare în plan internaţional, deci îşi găseşte ţapul ispăşitor în independenţi şi în partidul care va fi creat de aceştia”, a mai spus Cătălin Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor acuză PD-L că a îmbolnăvit conceptul de parlamentar independent.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Nechifor acuză PD-L că a îmbolnăvit conceptul de parlamentar independent3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mai spun o data! trimis de
( 7 mar 2010, 04:06:12
Inca o data mai spun fiindca mi-a fost sters comentariul anterior: PDL a adus la perfectiunea momentului EXACT aceleasi metode folosite de PSD pe timpul Guvernarii Nastase! Mai mult decat atat, Guvernarea Nastase a fost cea care a creat toate conditiile castigarii alegerilor de catre prezenta guvernare!
Si mai intreb o data: cine i-a impiedicat pe parlamentari, indiferent din ce partide sau minoritati proveneau ei, sa legifereze inlocuirea obligatorie din Parlamentul Romaniei a parlamentarilor ce-si parasesc partidele in numele carora au fost votati de electorat? Nimeni, absolut nimeni nu i-a impiedicat, dar au gasit o chichita prin care sa-si conserve niste functii, sfidand, desconsiderand, umilind si batjocorind electoratul, iar rezultatul este cel care se vede: nu mai exista institutia demisiei - a demisiei de onoare nici nu mai vorbesc - nu mai exista un crez in vreo doctrina politica, totul este, in fond, o cardasie pentru interese personale si un dispret profund fata de votanti!
2.   Precizare trimis de
( 7 mar 2010, 04:13:09
Cand am spus ca nu mai exista institutia demisiei, m-am referit la demisia din Parlament, nu cea din partide, fiindca aceasta din urma este fluturata cu satisfactia smenarului.
3.   ADEVARUL! trimis de
( 7 mar 2010, 06:12:48
Pai au invadat comunishti ziarul Monitorul.Pai numai azi avetzi vre-o cinci articole in care shtergetzi pe jos cu PDL shi pupatzi dorsala PSD.De ce atzi tacut voi cei de la monitoru de suceava cand pluteau mashinile pe drumul de la SHCHEIA SHI ERAU GROPI DE NU PUTEAI SA LE OCOLESHTI?ca va dat marza sa sugetzi bagaboantelor .
4.   Sa traiti bine trimis de
( 8 mar 2010, 09:07:49
Multi uita ca PSD si PDL au aceeasi origine, conceptie, ulterior au mai aparut chestii de nuanta, dar atunci cand sunt aceeasi oameni nu poti spune ca sunt diferite.
PSD a fost deschizator de drumuri iar ceilalti au perfectionat metodele. Nimic nou sub soare. Nici macar ca nu le pasa de noi de cei de jos. Ii arde doar in momentul in care trebuie sa ne ceara votul, dupa aia sunt amnezici.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei