Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 aug 2009 - Anul XIV, nr. 180 (4166)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Seriozitate”

Primarul din Crucea nu mai simpatizează PD-L, pentru că a primit bani puţini de la CJ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Simpatia primarului PNL al comunei Crucea, Dorin Rusu, faţă de democrat-liberalii suceveni a durat mai puţin de două săptămâni. Deşi în cursul lunii trecute preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că Dorin Rusu este alături de democrat-liberali, primarul din Crucea a fost prezent la şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Suceava, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.
Potrivit preşedintelui interimar al liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, primarul din Crucea ar fi spus că nu mai simpatizează cu PD-L pe motiv că la ultima rectificare a bugetelor locale, Consiliul Judeţean nu a alocat localităţii pe care o conduce suficiente fonduri.
„La şedinţa noastră a spus că nu este deloc mulţumit de ceea ce s-a întâmplat în perioada de când a fost la Câmpulung Moldovenesc, unde s-a anunţat că simpatizează cu PD-L. A spus că la această rectificare a primit doar 40 de milioane de lei vechi, care pentru o primărie nu înseamnă nimic şi nici nu înseamnă relansarea activităţii primăriei”, a declarat Băişanu, însă trebuie spus că la ultima rectificare a CJ Suceava, suma alocată comunei Crucea a fost de 60.000 de lei.
El mai precizat că şi primarul din Horodniceni, despre care Gheorghe Flutur a afirmat că este simpatizant PD-L, este în continuare alături de PNL.
„La şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Suceava a fost prezent viceprimarul acestei comune, care a spus că primarul este în continuare alături de noi. Primarul nu a fost prezent pentru că este în concediu, însă am primit asigurări că nu simpatizează cu PD-L”, a mai spus Băişanu.

 

Viceprimarul din Slatina a rămas fără sprijinul politic al PNL

În acelaşi timp, el a arătat că în cadrul şedinţei Delegaţiei Permanente s-a decis şi retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul comunei Slatina, Ion Mogîrzan, pe motiv că nu participă la şedinţele partidului. Băişanu a declarat că prin această decizie, Mogîrzan urmează să-şi piardă funcţia pe care o ocupă în prezent, precum şi cea ce consilier local în Slatina, PNL urmând să propună pentru acest post următoarea persoană de pe lista de la alegerile locale.
Pe de altă parte, liderul PNL Suceava a declarat că la Delegaţia Permanentă s-a mai hotărât ca până pe data de 22 august a.c. să fie organizate alegeri în 78 de organizaţii locale ale PNL, în care există conduceri interimare. Băişanu a spus că această decizie a fost luată în condiţiile în care în data de 5 septembrie 2009 vor avea alegeri pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Crucea nu mai simpatizează PD-L, pentru că a primit bani puţini de la CJ.
 Vizualizări articol: 485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarul din Crucea nu mai simpatizează PD-L, pentru că a primit bani puţini de la CJ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei