Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 feb 2009 - Anul XIV, nr. 41 (4027)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Renunţare

Deputatul Irimescu a demisionat din PNL

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni au rămas cu doi parlamentari dintre cei trei aleşi în urma scrutinului din data de 30 noiembrie 2008. Asta după ce deputatul Mircea Irimescu, care a candidat din partea PNL în colegiul Rădăuţi, şi-a anunţat, în cursul zilei de ieri, demisia din acest partid, pentru a se înscrie în PNŢ-CD.

De precizat că Mircea Irimescu a candidat pe listele PNL în baza protocolului pe care liberalii l-au încheiat cu ţărăniştii înainte de alegerile parlamentare. Pentru a putea candida, Irimescu a renunţat la calitatea de membru al PNŢ-CD şi s-a înscris în PNL înainte de alegerile parlamentare. Contactat telefonic, Irimescu a precizat că demisia din PNL reprezintă un gest de onoare, gestul său reprezentând respectarea angajamentului pe care PNŢ-CD l-a încheiat cu PNL.

„Cei din conducerea PNŢ-CD mi-au solicitat să renunţ la calitatea de membru al PNL, tocmai pentru a respecta protocolul încheiat între cele două partide înainte de alegerile parlamentare. Pentru mine a fost o chestiune de onoare, să revin în partidul din care am făcut parte”, a declarat Irimescu.

El a precizat că, deşi şi-a dat demisa din PNL, va face parte în continuare din grupul parlamentar al PNL, însă din postura de deputat independent. Irimescu a subliniat că nu va rămâne mult timp independent, însă nu a precizat clar care va fi opţiunea sa politică pentru viitor. „Tot ce pot să vă spun este că mă voi comporta corect”, a spus deputatul de Rădăuţi.

Mircea Irimescu a reuşit să obţină mandatul de deputat în colegiul Rădăuţi cu un număr de aproape 2.400 de voturi, clasându-se al treilea în colegiul Rădăuţi. PNL Suceava este reprezentat în parlament, în momentul de faţă, de senatorul Tiberiu Prodan şi deputatul Gheorghe Coroamă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Irimescu a demisionat din PNL.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Deputatul Irimescu a demisionat din PNL2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   OARE VA AVEA O FATA PORTOCALIE SAU OBRAJII ROSII trimis de
(20 feb 2009, 12:57:14
LICITATI CU INCREDERE !!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei