Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 6 dec 2008 - Anul XIII, nr. 288 (3969)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Împunsături

Palme în faţa presei, între deputaţii PSD Stan şi Bejinariu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Deputaţii PSD de Suceava Ioan Stan şi Eugen Bejinariu au lăsat, ieri, să se vadă că nu sunt în cele mai cordiale relaţii, după ce în ultimii ani s-au rezumat la a evita să stea unul lângă altul la evenimentele la care au participat împreună.

Ieri, la conferinţa de presă a PSD, de o parte şi de alta a şefului lor, Gavril Mîrza, cei doi deputaţi şi-au scos mănuşile şi şi-au arătat ghearele unul altuia. După ce Eugen Bejinariu l-a ironizat pe Ioan Stan pentru „echipa de PR” pe care a avut-o în campania electorală, Stan a ţinut să felicite „fără nici o rezervă” PD-L pentru rezultatul obţinut în judeţul Suceava la alegeri, pentru modul în care democrat-liberalii au lucrat în echipă şi pentru spiritul impus de liderul lor, Gheorghe Flutur.

„Privesc cu invidie la acest scor”, a spus deputatul Stan, iar riposta deputatului Bejinariu a venit imediat. El i-a sugerat colegului său să facă cerere de înscriere la PD-L, dacă apreciază atât de mult acest partid şi pe liderii săi, menţionând că el va fi primul care îl va felicita.

 

Mîrza încearcă să tempereze ostilităţile

Pe acelaşi ton, Ioan Stan a răspuns că lui îi pare rău că nu a fost la fel de prompt cu felicitările atunci când Eugen Bejinariu şi-a dat demisia din PSD, deşi ulterior a revenit în partid. „M-am suspendat”, a spus Bejinariu. „Ai demisionat”, a punctat Stan.

După conferinţa de presă, acesta a fost chemat de Bejinariu şi Mîrza în biroul preşedintelui, dar a refuzat să meargă.

Înţepăturile au continuat şi două ore mai târziu, după preluarea mandatelor de parlamentar de la Biroul Electoral Judeţean. Ioan Stan a coborât de la BEJ imediat după echipa parlamentarilor PD-L şi s-a oprit pe treptele Consiliului Judeţean privindu-i cum îşi fac fotografii de grup. La scurt timp au ieşit şi Gavril Mîrza şi Eugen Bejinariu, care n-a pierdut ocazia să-l întrebe pe Stan dacă „s-a lipit” deja de grupul PD-L.

„Stane, Bobiţă, hai, mă cu noi. Sau ai plecat deja la PD-L?”, a râs Bejinariu. „Alţii sunt cu plecările, nu eu”, a spus Stan, care s-a alăturat totuşi colegilor săi de partid şi au plecat împreună.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Palme în faţa presei, între deputaţii PSD Stan şi Bejinariu.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Palme în faţa presei, între deputaţii PSD Stan şi Bejinariu2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVA PSD - PSDR - viitor FSN. trimis de
( 7 dec 2008, 01:49:40
ASTA AU ALES SUCEVENII, ASTA AU.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei