Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 nov 2008 - Anul XIII, nr. 280 (3961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Calomnie cu iz electoral

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul pentru Camera Deputaţilor din partea PNL în colegiul Rădăuţi, inginerul Mircea Irimescu, afirmă că, „realizând că nu-şi utilizează posturile de televiziune şi radio aflate în subordinea sa suficient şi eficient pentru campania electorală a PD-L”, primarul Aurel Olărean a ieşit din nou la rampă în stilul său caracteristic, de data aceasta cu o calomnie la adresa lui Irimescu, folosind, „pentru a-şi atinge scopul murdar”, dezinformarea rădăuţenilor.

Mircea Irimescu arată că la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Rădăuţi din data de 4 septembrie 2008, domnul primar Aurel Olărean a iniţiat un proiect de hotărâre „privind aprobarea reabilitării Parcului de Agrement din municipiul Rădăuţi”.

Această hotărâre era necesară pentru obţinerea finanţării lucrării din fonduri guvernamentale gestionate de Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile (practic din taxele auto) şi trebuia să conţină aprobarea indicatorilor tehnico-economici impuşi de lege. Candidatul rădăuţean mai  arată că documentaţia prezentată spre aprobare Consiliului Local nu conţinea aceşti indicatori, aşa cum nu conţinea nici descrierea lucrărilor care se dorea a fi executate. Irimescu mai spune că în cadrul şedinţei, un distins membru al Consiliului Local Rădăuţi, tocmai din cauza lipsei documentelor obligatorii luării unei decizii corecte, a cerut să se introducă un amendament care stipula aprobarea proiectului de hotărâre cu menţiunea: „Fără alte construcţii”.

În această formă proiectul a fost aprobat cu 17 voturi „pentru” şi o „abţinere”. Toţi consilierii  PD-L au votat „pentru”. Procesul-verbal al şedinţei în discuţie este document public şi poate fi consultat de oricine.

„În ceea ce mă priveşte am cerut doar să se consemneze în procesul-verbal de şedinţă că aprobarea indicatorilor tehnico-economice s-a dat fără ca aceştia să fi fost cunoscuţi. Acum vine primarul Olărean şi susţine în faţa locuitorilor municipiului Rădăuţi minciuna că din cauza mea nu s-a obţinut finanţarea acestei lucrări. Doreşte să mă calomnieze pe mine, să facă campanie electorală în favoarea partidului din care face parte şi să-şi ascundă incapacitatea de a obţine măcar o singură finanţare pentru municipiul Rădăuţi”, a concluzionat candidatul pentru Camera Deputaţilor din partea PNL în colegiul Rădăuţi, inginerul Mircea Irimescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Calomnie cu iz electoral.
 Vizualizări articol: 825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Calomnie cu iz electoral5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei