Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 nov 2008 - Anul XIII, nr. 280 (3961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Andreica va avea ca prioritate finalizarea construcţiei spitalului din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Deputatul PD-L Romică Andreica, care candidează pentru un nou mandat în colegiul Fălticeni, a anunţat că principalul obiectiv al său pentru perioada imediat următoare va fi construcţia spitalului din acest municipiu.

Andreica a precizat că în urma demersurilor făcute în actualul mandat de deputat, spitalul din Fălticeni a primit finanţarea necesară pentru începerea investiţiei. Cu toate acestea, el a spus că deşi s-a reuşit, în urma presiunilor făcute la ministrul Sănătăţii, să se obţină sumele pentru lucrările la spital, primul-ministru al României, Călin Popescu Tăriceanu, nu a dat avizul pentru organizarea licitaţiei în urma căreia ar fi trebuit să se desemneze constructorul.

„Motivul pentru care guvernul PSD-PNL nu a vrut să dea avizul, deşi există finanţarea prin Legea bugetului de stat, este acela că a folosit banii pentru spital în scopul pomenilor electorale”, a declarat candidatul PD-L, care a precizat că printre priorităţile sale se numără şi crearea de noi locuri de muncă, atragerea de investitori, introducerea municipiului Fălticeni în circuitul turistic prin valorificarea potenţialului cultural şi rezolvarea problemelor de infrastructură.

 

Romică Andreica promite că municipiul Fălticeni va avea şosea de centură

Andreica a mai adăugat că unul dintre proiectele pe care le va susţine în calitatea de deputat va fi construcţia unei şosele de centură a municipiului Fălticeni.

„Din păcate, modernizarea Drumului European 85, care traversează această zonă şi care face legătura cu sudul ţării şi cu Vama Siret s-a oprit, inexplicabil, la Roman. Modernizarea DE 85, pe tronsonul Roman – Siret, o consider o prioritate absolută a mea în viitorul mandat. Asta cu atât mai mult, cu cât acest tronson este inclus printre priorităţile PD-L”, a declarat deputatul PD-L.

El a spus că pe lângă lucrările de modernizare a DE 85 este necesară şi o investiţie în construcţia şoselei de centură a municipiului Fălticeni, în condiţiile în care maşinile de mare tonaj trec prin centrul acestui municipiu, iar infrastructura existenţă nu mai face faţă traficului greu.

„În sfârşit, nu trebuie uitată reţeaua de drumuri judeţene care traversează zona Fălticeni şi care acum se află într-o accentuată stare de degradare, mai ales drumul judeţean 208 C, care leagă Fălticeniul de Vultureşti şi Liteni. Pentru acest drum, ca şi pentru o serie de drumuri comunale, există proiecte de reabilitare la nivelul Consiliului Judeţean. De asemenea, trebuie folosite oportunităţile pe care le oferă fondurile acordate de Uniunea Europeană”, a declarat Andreica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreica va avea ca prioritate finalizarea construcţiei spitalului din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Andreica va avea ca prioritate finalizarea construcţiei spitalului din Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Singura... trimis de
(27 nov 2008, 13:36:42
Singura prioritate pe care o va avea Andreica in Parlament, va fi aceea a scaderii accizelor la coniac, dar si aceasta "initiativa" este sub semnul intrebarii, datorita imprevizibilului care planeaza asupra prezentei sale la sedinte.....

Cat despre soseaua de centura.......................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei