Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 nov 2008 - Anul XIII, nr. 270 (3951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

Onofrei consideră campania contracandidaţilor „bătaie de joc” la adresa alegătorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PD-L la Senat în colegiul Suceava, Orest Onofrei, este dezamăgit de modul în care candidaţii de la celelalte partide îşi fac campanie electorală. Onofrei apreciază campania dusă de contracandidaţi drept „o bătaie de joc” la adresa alegătorului.

El a arătat că, deşi candidaţii PD-L au propus proiecte şi au cerut dezbateri pentru ca oamenii să aleagă în cunoştinţă de cauză, ceilalţi contracandidaţi nu fac altceva decât să fugă de oameni şi de dezbateri şi să se plângă de felul în care PD-L face campanie electorală.

„Ei nu candidează în echipă, pentru că, de fapt, nici nu reprezintă o echipă şi îi deranjează faptul că proiectele noastre sunt făcute în colaborare cu primarii şi cu preşedintele Consiliului Judeţean. Este normal, pentru că un parlamentar nu poate să facă nimic împotriva a ceea ce face Consiliul Judeţean sau fac primăriile. Cei care mai au câte un proiect, au un proiect electoral rupt de proiectele primăriilor şi ale Consiliului Judeţean şi implicit destinat eşecului. Pentru că singurii responsabili de bunăstarea populaţiei sunt primăriile şi Consiliul Judeţean. Oamenii au înţeles foarte bine că proiectele noastre vin în susţinerea proiectelor primăriilor şi ale Consiliului Judeţean. De aceea oamenii ne votează şi sunt foarte mulţi alături de noi”, a declarat Onofrei.

 

„Ei vor rămâne pe garduri şi pe stâlpi, iar noi vom merge în Parlament”

Orest Onofrei a arătat că democrat-liberalii suceveni promovează foarte mult ideea că Theodor Stolojan va fi prim-ministru, „pentru că va fi după alegerile din 30 noiembrie”.

„Dacă lor le e ruşine cu Tăriceanu sau Geoană, şi deduc asta pentru că nu se afişează deloc cu ei, implicit recunosc că viitorul prim-ministru va fi Stolojan. Vreau să mai spun că toţi candidaţii PD-L umblă foarte mult pe teren şi singurul loc unde îi întâlnim pe contracandidaţii noştri sunt gardurile şi stâlpii pe care se afişează probabil noaptea, fiindu-le ruşine să se prezinte ziua sau să dea ochii cu alegătorii. De aceea cred că ei vor rămâne pe garduri şi pe stâlpi şi noi vom merge în Parlament”, a încheiat Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei consideră campania contracandidaţilor „bătaie de joc” la adresa alegătorului.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
Onofrei consideră campania contracandidaţilor „bătaie de joc” la adresa alegătorului2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Un gunoi uman acest onofrei trimis de
(15 nov 2008, 15:04:34
Bataie de joc esti tu si cu familia ta de pocaiti jegosi. Bataie de joc ai facut tu cand ai omorat copilul ala de 7 ani cu masina, si ai scapat de pucarie prin pile. SPUNE SUCEVENILOR CUM AI OMORAT UN COPIL CU MASINA CAND ERAI BEAT, ACUM CATIVA ANI, NU MANCA RAHAT PRIN PRESA TARANOIULE!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei