Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 nov 2008 - Anul XIII, nr. 270 (3951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”

„Balul bobocilor”, cu tema ”Influenţa mass - media asupra tinerei generaţii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” a încheiat joi, 13 noiembrie, la Casa de Cultură Suceava, seria balurilor bobocilor, cu un spectacol care a avut ca temă influenţa mass – media asupra dezvoltării tinerei generaţii.

Decorul a susţinut tema spectacolului, publicul putând observa pe fundalul scenei o cameră de luat vederi, mai multe ecrane de televizor, pictate pe pânză, decor realizat de elevi din liceu, sub îndrumarea profesorului Cătălin Luca.

Coregrafia spectacolului, în care au fost îmbinate dansuri, muzică şi umor (parodii după emisiuni de televiziune cunoscute, care se doresc a culturaliza tineretul, sau personaje – Garcea - parodiate) a fost realizată cu spijinul profesoarei Viorica Iosif.

 

Proba de zi

Momentele artistice au fost îmbinate cu probele de concurs ale celor opt perechi înscrise la concursul „Balul bobocilor 2008 – C.T.S.I. TV”. Cea de-a noua pereche de boboci –travesti, a fost aleasă doar pentru a bine-dispune publicul. Travestiţii serii au primit aplauze şi au „muncit” alături de boboci pentru titlul de Miss şi Mister.

La prima probă, concurenţii au adoptat ţinute de zi. Publicul a aflat de la prezentatori vârsta, înălţimea, culoarea ochilor, a părului, zodia, kilogramele pe care le are fiecare boboc de clasa a IX-a, dar şi ce motto-uri au băieţii.

Primul moment de dans şi muzică din spectacol a fost realizat de un grup de eleve de la Palatul Copiilor Suceava, sub îndrumarea profesoarei Mirela Duminică.

 

Umor

Elevii de la „Samuil Isopescul” au pregătit momente de umor, arătând că dragostea nu are limite, mai ales când este vorba de emisiunea „Din dragoste”, cu moderatorul Mircea Radu. Concluzia finală a tinerilor actori a fost că „dragostea este frumoasă când ai bani”. Momentul a fost puţin umbrit de faptul că pe parcursul parodiei s-au auzit voci din culise, pentru că elevii vorbeau destul de tare în preajma unor microfoane deschise. Mai multă atenţie n-ar fi stricat.

Elevii de la Palatul Copiilor au avut mai multe dansuri în spectacol, fiecare fiind bine pregătit şi cu costume potrivite. La unul dintre dansuri, cei care s-au ocupat de partea tehnică a spectacolului au dat drumul mai repede piesei muzicale, în timp ce unul dintre prezentatori intenţiona să mai spună ceva publicului. S-a rezolvat repede greşeala.

 

Dans şi modă

Organizatorii au dorit să aducă în atenţia publicului şi faptele confraţilor noştri  ţigani, prin Europa, realizând o mică scenetă care a prins la public. A mai apărut în scenetă şi „un agent cu băgare de seamă”, un fel de Garcea, după care Ionuţ Dobrea, din clasa a XI-E, a interpretat două piese de muzică populară. În scenă au intrat şi trei perechi de (semi)dansatori: jumătate în blugi, jumătate în bundiţe populare.

Elevii de la „Samuil Isopescul” au pregătit pentru spectacol şi două prezentări de modă, cu modele din liceu, în ţinute de zi şi de seară. La prezentarea de modă în ţinute de seară, publicul s-a amuzat mai tare la două momente: unul în care un tânăr elegant, în costum, a găsit o „impuritate” pe scenă şi a îndepărtat-o cu piciorul în plină prezentare, şi o altă situaţie, în care o tânără a uitat să facă o mişcare de dans, spre nedumerirea partenerului care a dat din mână în semn de resemnare.

Opt fete din clasa a XI-G, de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, au prezentat un dans modern reuşit şi apreciat de public, sub numele nou de „Devine”.

 

Folclor, perspicacitate

Proba a doua din concurs a fost cea de dans, în care fiecare pereche a încercat să impresioneze juriul. La vals şi populară chiar au reuşit. Oana Stoica, sub îndrumarea profesorului Mihai Lungoci, a încercat, timid, să cânte două piese destul de dificile. Proba de seară pentru boboci nu a fost doar ţinuta elegantă, ci şi întrebări de perspicacitate, care le-a adus unor concurenţi şi două premii.

Finalul spectacolului a fost rezervat folclorului. Foşti elevi de la „Samuil Isopescul” s-au întrunit sub un nou nume, Select (fostă Art Tehnica), şi au interpretat câteva piese muzicale.

 

Distracţie. Muzică populară şi house, la Balul de la „Isopescul”

Organizatorii Balului bobocilor de la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” au invitat un cunoscut interpret de muzică populară din Bucovina, Alexandru Recolciuc, fost elev al liceului „Isopescul”, însoţit de Formaţia „Cetina”, pentru a aduce buna dispoziţie în public.

O parte dintre elevi s-au ridicat în picioare şi au cântat alături de interpret. Din păcate, artistul a folosit CD - ul (un semi play – back), deşi era însoţit de instrumentişti.

La final, a interpretat live un refren din piesa „Cântă cucu, bată-l vina”.

Pentru iubitorii de muzică house, organizatorii au invitat doi DJ, DJ Stefanno şi DJ Julianno, care au aprins spiritele în rândul tinerilor. Cei din sală au dansat mai puţin, dar pentru cei care au urcat pe scenă, alături de DJ, a fost un moment foarte reuşit. Momentul artistic a fost completat şi de puţin „fum de scenă”, jocuri de lumini, laser.

 

Premieră. Miss şi Mister Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul”

Titlul de Miss Boboc - Colegiul Tehnic „Samuil Isopescul” a fost obţinut de Alina - Cristina Cofler. Mister Boboc a fost desemnat Lucian Dodan.

Juriul a mai oferit câteva premii: Miss Popularitate – Oana – Ioana Teodor, Mister Popularitate – Andrei Tolescu; Miss Dans – Ioana Grosu, Mister Dans - Ştefan Nistor; Miss Perspicacitate – Ana – Maria Ciubotaru, Mister Perspicacitate – Alex Sburlea.

Ionuţ Bejenariu a oferit titlul de Miss TuSiRomania.Ro concurentei Oana -Ioana Teodor. Titlul de Mister TuSiRomania.Ro a fost obţinut de Andrei Tolescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Balul bobocilor”, cu tema ”Influenţa mass - media asupra tinerei generaţii”.
 Vizualizări articol: 10196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 17 voturi
„Balul bobocilor”, cu tema ”Influenţa mass - media asupra tinerei generaţii”4.0517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Balul bobocilor colegiul Samoil Isopescu trimis de
(16 nov 2008, 15:49:24
Am citit si am tot recitit acest articol caci prin intermediul dumneavoastra am putut fi alaturi de fetita mea Alina-Cristina Cofler. Multumesc din suflet celor ce au realizat acest articol si celor ce au filmat si inregistrat acest Bal caci pentru mine are o insemnatate nepretuita.Sunt foarte departe si totusi cu ajutorul dumneavoastra am fost atat de aproape de fetita mea. Sunteti cei mai buni! Va multumeste din adancul sufletului o mama foarte fericita.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei