Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 nov 2008 - Anul XIII, nr. 270 (3951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs

„Balul bobocilor”, la Colegiul Tehnic ,,Laţcu Vodă” Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Tehnic ,,Laţcu Vodă” Siret şi-a ales, la sfârşitul săptămânii trecute, cei mai frumoşi boboci. După două luni de repetiţie continuă, „Balul bobocilor” se prefigura a fi o petrecere pe cinste pentru elevii de la „Laţcu Vodă”. Tema balului a ieşit din vechile tipare ale balurilor siretene.

Ideea poveştii medievale, care a stat la baza acestui bal, a oferit o serie de surprize neaşteptate. Cele zece perechi de concurenţi au dovedit întregului oraş că orice elev are un talent care aşteaptă să fie descoperit. Fiecare dintre concurenţi s-a remarcat în mod plăcut, mai ales la proba de aptitudini, pentru care bobocii au pregătit: interpretare vocală, instrumentală, dans, umor. Spectacolul a durat cinci ore, timp în care probele diverse au fost intercalate cu trupe din Siret, Suceava şi o trupă pop-rock din Satu Mare.

Înainte de premiere, publicul a fost antrenat de Alex Velea, Dj-ul şi dansatorii lui care au reuşit să facă din concurs un spectacol reuşit.

 

Miss şi Mister

Titlul de Miss Boboc a fost câştigat de Louana Popovici, iar titlul de Mister Boboc de Cristian Toader. Pe locul II s-au clasat Cristina Daneliuc şi Joshua Buruian. Locul III a fost împărţit între Cristina Chisilenco şi Elbert Stan.

Premiul de popularitate i-a fost oferit concurentului Iulian Oniciuc.

Premiile au constat în bani, telefoane, articole vestimentare, produse cosmetice şi flori.

Cristiana Andrada Pintrijel, care a făcut parte din echipa organizatoare a balului, a spus că reuşita acestui spectacol se datorează concurenţilor, publicului, coregrafului Bogdan Popovici, profesorului Cristi Doboş pentru sunet, realizatorului de imagine Loredana Vasileniuc, dar şi sponsorilor sireteni, rădăuţeni, suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Balul bobocilor”, la Colegiul Tehnic ,,Laţcu Vodă” Siret.
 Vizualizări articol: 1933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 7 voturi
„Balul bobocilor”, la Colegiul Tehnic ,,Laţcu Vodă” Siret3.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei