Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 nov 2008 - Anul XIII, nr. 270 (3951)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie

Bannerele publicitare, interzise pe străzile Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Străzile Sucevei, sufocate de sute şi sute de bannere publicitare suspendate, amplasate de-a lungul principalelor artere de circulaţie, vor fi eliberate de acestea, începând din luna decembrie.

Odată cu începerea lucrărilor de montare a instalaţiilor ornamentale pentru sărbătorile de iarnă, reprezentanţii Primăriei Suceava au constatat că au o problemă, din cauza bannerelor agăţate de fiecare stâlp existent de-a lungul străzilor.

“De la 1 decembrie, vom începe să dăm jos toate aceste bannere publicitare, care mai mult strică faţa Sucevei. Multe dintre acestea stau agăţate acolo de multă vreme, au ajuns nişte cârpe care atârnă jalnic şi arată groaznic. În loc să se vadă ornamentele de sărbători sau clădirile oraşului, se văd numai aceste bannere care s-au înmulţit extraordinar de tare. Voi da dispoziţie ca de la 1 ianuarie să nu mai fie încheiat nici un contract pentru astfel de publicitate stradală”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul şef al Sucevei a luat decizia ca străzile oraşului să fie “curăţate” de bannere de luna viitoare şi pentru a încheia campania electorală, multe partide având ca modalitate de promovare a candidaţilor şi astfel de publicitate stradală.

“Nu vom lăsa ca sărbătorile de iarnă să fie umbrite de prezenţa bannerelor care ascund ornamentele stradale şi pregătirile care vor fi făcute atunci în oraş”, a concluzionat Ion Lungu, care a şi transmis conducerii TPL să înceapă din decembrie acţiunea de strângere a bannerelor publicitare.

O decizie asemănătoare a fost luată la începutul anului, dar numai pentru zona centrală a Sucevei, pe bulevardul Ana Ipătescu , Ştefan cel Mare şi 1 Mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bannerele publicitare, interzise pe străzile Sucevei.
 Vizualizări articol: 793 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Bannerele publicitare, interzise pe străzile Sucevei4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Acum s-au trezit?!? trimis de
(15 nov 2008, 11:58:34
Asta vara strigau in gura mare ca sunt prea multe reclame pe Casa de Cultura. Ce troneaza acum acolo?!? Ditamai reclama la Iulius Mall. Prietenii stiu de ce. Iar banere sunt de mult timp pe stalpi si s-au inmultit odata cu campaniile electorale. Domnule primar, dumneavoastra ati permis invazia de banere. Acum de ce protestati?
2.   Probleme? trimis de
(15 nov 2008, 12:01:58
Ai vreo problema cu reclama de la Iulius Mall? E singurul mall adevarat al bucovinei si nu e amplasat pe strazi, iar o reclama din aia pe casa de cultura se plateste si scoate bani din urma ei.
3.   Sarbatorile sunt de vina sau campania? trimis de
(16 nov 2008, 13:11:44
Chiar asa domnule primar? A fost nevoie sa vina luna decembrie pentru a va da seama ca nu aveti loc pentru ornamentele sarbatorilor de iarna?

In campania din iunie nu v-ati lovit de aceeasi problema cand ati dat aurorizatii de urbanism (daca ati dat) pentru banerele si mesh-urile electorale?

In aceasta campanie din noiembrie nu v-ati lovit de aceeasi problema?

Va veti mai lovi de o problema: cea a contractelor incheiate intre TPL si agentii economici. Cum veti anula aceste contracte si autorizatii de urbanism pe care primaria si-a pus semnatura si stampila? Aceste contracte sunt in derulare. Poate doriti doar sa dispuneti incetarea eliberarii autorizatiilor de urbanism, pentru ca TPL-ul oricum nu incheie vreun contrat fara aceasta autorizatie. Deci poate va mai ganditi.

Partidele politice au asteptat o luna pentru a obtine autorizatia de urbanism pentru gunoaiele atarnate pe blocuri si stalpii stradali?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei