Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2008 - Anul XIII, nr. 266 (3947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campanie

Rozopol îl acuză pe primarul din Vatra Moldoviţei că a anulat un foc de artificii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL Suceava pentru un mandat de deputat în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Philip Rozopol, l-a acuzat pe primarul PD-L din Vatra Moldoviţei, Virgil Saghin, că a anulat fără motiv o autorizaţiei, pe care tot el a dat-o pentru organizarea unui foc de artificii pentru locuitorii acestei comune. El a explicat că evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, după sărbătorirea hramului bisericii Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din Vatra Moldoviţei, însă focul de artificii a fost anulat cu câteva minute înainte de începere. Rozopol a mai spus că dacă la Frasin oamenii s-au putut bucura de primul foc de artificii organizat vreodată în acest oraş, locuitorii din Vatra Moldoviţei vor trebui să mai aştepte, deoarece, din motive necunoscute, autorizaţia a fost anulată de primar.

„Nu se poate aşa ceva! Când hoţii îţi fură o găină din curte, autorităţile sunt de negăsit, dar atunci când vrei să organizezi o sărbătoare, apar peste tot. Eu am încredere în Poliţia Română, dar nu am încredere în politicienii care joacă murdar. Dacă aşa a înţeles primarul că se duce o luptă politică în anul 2008, interzicând dreptul propriilor alegători la o sărbătoare aşa cum se cuvine, eu nu pot decât să-mi pun nădejdea în cei care au asistat la nedreptatea care li s-a făcut. Ei sunt cei care vor decide pe 30 noiembrie cine merită să-i conducă”, a declarat liberalul sucevean.

În cele din urmă, Rozopol i-a asigurat pe locuitorii din Vatra Moldoviţei că va încerca să organizeze încă o dată focul de artificii.

În final, Rozopol i-a rugat pe cetăţenii veniţi la întâlnire să se îndrepte către casele lor şi i-a încurajat să nu-şi piardă speranţa. „Aşa cum eu nu mă dau bătut cu una cu două, aşa vă îndemn şi pe dumneavoastră să nu plecaţi capetele. Nu uitaţi că pe 30 noiembrie aveţi puterea votului în propriile mâini”, a spus Rozopol oamenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol îl acuză pe primarul din Vatra Moldoviţei că a anulat un foc de artificii.
 Vizualizări articol: 751 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Rozopol îl acuză pe primarul din Vatra Moldoviţei că a anulat un foc de artificii3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Extraordinar...!!! trimis de
(11 nov 2008, 16:32:58
Sa sune cineva la ONU si sa anunte cestiunea. Lumea nu mai poate de focul tau de artificii cretinule! Next...
2.   Romania are grija de prostii ei! trimis de
(12 nov 2008, 10:44:05
Trag concluzia ca Romania are grija de banii tai, sa nu-i cheltui inutil. Intoarcete la Bucovina si la aberatiile tale cu "industria casnica" si nu mai transforma hramurile bisericesti in campanii electorale. Oricum am o idee care sa o folosesti in campanie, asemanatoare cu ideea ta cu scandurica. Cum sa faci din rahat bici si sa-l vinzi de cinci ori pretul. Ce zici?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei