Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2008 - Anul XIII, nr. 266 (3947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Focuri de armă, în rezervaţie

Un cerb, un porc mistreţ şi un căprior, împuşcaţi de braconieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un cerb, un porc mistreţ şi un căprior au fost împuşcaţi de braconieri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în complexul de vânătoare „Codrii Voivodesei”, poliţiştii Serviciului Arme încercând acum să dea de urma autorilor.

În cursul zilei de ieri au fost identificaţi doi dintre braconieri, însă oamenii legii bănuiesc că numărul acestora era mai mare.

Totul a ieşit la iveală duminică dimineaţă, când pădurarul Ionel Rotar, de la Ocolul Silvic Marginea, a observat că gardul de sârmă care împrejmuieşte complexul este tăiat în trei locuri. În apropiere, pădurarul a găsit mai multe pete de sânge, precum şi fragmente de sticlă, cel mai probabil de la geamul unui autovehicul.

În jurul orelor 10.00, pădurarul a anunţat lucrătorii de la Postul de Poliţie Horodnic de Sus, care, la rândul lor, au solicitat sprijinul Poliţiei Municipiului Rădăuţi.

După ce specialiştii au ridicat o serie de probe de la locul infracţiunii şi au început investigaţiile în zonă, la scurt timp au apărut primele indicii cu privire la autorul sau autorii braconajului.

În aceste condiţii, poliţiştii au ajuns la locuinţa lui Dumitru Olenici, de 49 de ani, din comuna Marginea, unde au găsit în curte un autoturism marca Chrysler, căruia îi lipsea geamul lateral din dreapta-spate, alături de un alt autovehicul, un Mercedes Vito, în care au descoperit şapte hălci de carne, totalizând 61,5 kg, carne de cerb, mistreţ şi căprior, conform constatării făcute de lucrătorii silvici.

Proprietarul autoturismelor, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, le-a spus poliţiştilor că a cumpărat carnea de la un necunoscut.

Potrivit celor afirmate de către subcomisarul Cezar Maftei de la Biroul Poliţia Rurală Rădăuţi, în cursul zilei de ieri urmau să mai aibă loc o serie de audieri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc braconajul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un cerb, un porc mistreţ şi un căprior, împuşcaţi de braconieri.
 Vizualizări articol: 2449 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un cerb, un porc mistreţ şi un căprior, împuşcaţi de braconieri3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Thank you for Monitorul Sv trimis de
(11 nov 2008, 18:22:41
In Arbore city este o gasca de branconieri , o sa folosesc aparatura night shoot pentru ai prezenta movie , de pe dealul Burlii se pot vedea
2.   Pt manix trimis de
(11 nov 2008, 20:41:20
te rog , nu fi "Sifon"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei