Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2008 - Anul XIII, nr. 266 (3947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Satisfacţie

Mîrza, mulţumit de reacţia electoratului la oferta PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Oferta electorală a PSD este bine primită de electorat, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, Gavril Mîrza.

Acesta a afirmat că la întâlnirile pe care candidaţii PSD le-au avut cu alegătorii a reieşit că oamenii aşteaptă un Guvern care să aibă în vedere politici sociale care să îi ajute să treacă peste criza economică. Gavril Mîrza a declarat că PSD are pregătit un set de măsuri anti-criză care urmează să fie puse în aplicare odată cu preluarea guvernării, după alegerile parlamentare.

„Oamenii sunt îngrijoraţi că-şi vor pierde locurile de muncă, iar PSD va pune în aplicare măsuri anti-criză”, a spus Mîrza.

El a arătat că aceste măsuri anti-criză vizează, în principal, stimularea investiţiilor publice şi a agriculturii.

Mîrza a spus că este nevoie de „investiţii masive” cu bani guvernamentali, dar şi prin atragerea fondurilor europene structurale, subliniind că PSD îşi menţine oferta privind 1000 de kilometri de autostradă, 1000 de noi grădiniţe şi 1000 de lei salariul minim.

El a adăugat că vor fi dublate pensiile agricultorilor, iar pentru încurajarea sectorului agricol se vor asigura subvenţii de 1500 de lei la hectar, motorină fără accize pentru lucrările agricole, subvenţii pentru achiziţionarea de utilaje agricole, subvenţii pe produs şi crearea pieţelor agricole en-gros.

 

Dezvoltarea satelor şi susţinerea agricultorilor, oferta PSD

Mîrza a subliniat că, în plus, parlamentarii PSD de Suceava vor iniţia o lege prin care să se anuleze taxele pentru intabularea terenurilor agricole, care în prezent pot ajunge şi la 15 milioane de lei vechi pentru intabularea a jumătate de hectar de teren.

„Am văzut că unii spun că unele dintre obiectivele noastre fac parte din programul lor din 2004. O fi fost, dar lumea a rămas numai cu promisiunile. Noi facem ce promitem. Pieţele angro ale PD-L sunt doar cele de pe marginea drumului, de la Cumpărătura şi Milişăuţi”, a spus Mîrza, făcând referire la proiectul fostului ministru al Agriculturii, Gheorghe Flutur.

El a mai spus că, în plan judeţean, PSD îşi propune atragerea de fonduri guvernamentale şi europene pentru modernizarea satului românesc, pentru investiţii în modernizarea drumurilor, reţelelor de apă şi canalizare, infrastructurii şcolare şi de sănătate şi continuarea programului de construcţie de săli de sport.

„În ultimii patru ani nu s-a construit mai nimic, ba mai mult, se distrug săli de sport construite”, a spus Mîrza, care a menţionat că a constatat că în unele săli de sport se organizează acţiuni  care nu au legătură cu sportul, cum ar fi discotecile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza, mulţumit de reacţia electoratului la oferta PSD.
 Vizualizări articol: 889 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza, mulţumit de reacţia electoratului la oferta PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei