Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2008 - Anul XIII, nr. 266 (3947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Marea deschidere

Iulius Mall Suceava, inaugurat fără cinematograful multiplex

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Una dintre cele mai mari investiţii făcute la Suceava în ultimii ani – Iulius Mall - primul mall din nordul Moldovei, îşi va deschide uşile pentru mii de oameni, printr-o petrecere care va dura două zile. Pe lângă numeroasele vedete şi formaţii care vor încânta publicul în cele două zile, Iulius Mall mai pune la bătaie şi un autoturism Volkswagen pentru clienţii din prima zi – 15 noiembrie.

 

Zece săli de cinema multiplex, disponibile din primăvară

Până la deschidere, la Iulius Mall e mare agitaţie. Constructorii trag să finalizeze pe ultima sută de metri ceea ce nu au reuşit să facă mai din timp, în timp ce în interior sunt pregătite spaţiile care vor găzdui nu mai puţin de 150 de magazine renumite, din care foarte multe în premieră la Suceava.

Deşi inaugurarea primului mall din Suceava a fost deja întârziată cu aproximativ două luni faţă de data anunţată iniţial, la demararea acestui proiect, tot mai sunt lucrări ce nu au fost finalizate.

Marea absenţă de la inaugurare este cea a complexului de cinematografe multiplex – Cinema City, care va fi deschis, cel mai probabil, în primăvara anului viitor.

“Cinematograful multiplex Cinema City, alcătuit din zece săli de cinema, va fi deschis la o dată ulterioară inaugurării mall-ului, întrucât un cinematograf de asemenea dimensiuni necesită lucrări ample şi de lungă durată. Cert este că odată cu inaugurarea sa, sucevenii vor beneficia de cel mai mare şi mai modern cinematograf din zona Moldovei, în cadrul căruia se vor viziona cele mai noi producţii de film”, a declarat purtătorul de cuvânt al Iulius Mall, Angela Ciubotariu.

De asemenea, nici patinoarul anunţat nu va fi la dispoziţia copiilor şi adulţilor chiar din prima zi.

 

Surprize pregătite pentru suceveni

Deschiderea pentru public a Iulius Mall Suceava va avea loc sâmbătă, 15 noiembrie, la ora 10.00, evenimentul fiind moderat de simpaticii Daniel Buzdugan si Mihai Morar.

În prima parte a zilei va avea loc o prezentare de modă a magazinelor Iulius Mall, precum şi o sesiune de make-up show SEPHORA, urmată de o paradă a rochiilor de nuntă create de Rita Mureşan.

Spre seară, pe scena amenajată în parcarea mall-ului îşi va face apariţia Andreea Bălan, însoţită de Petrişor, pentru ca seara să fie încheiată cu un concert deosebit, susţinut de trupele Holograf, Vama şi de Andreea Bănică.

Marea surpriză a primei zile de cumpărături la Iulius Mall va fi un concurs pentru clienţi, în cadrul căruia marele premiu va fi un autoturism Volkswagen.

Distracţia va continua în cursul zilei de duminică, printr-un concert deosebit, susţinut în curtea interioară a Iulius Mall, de Cristina Rus, Pavel Stratan, Laura Lavric şi Ansamblul Ciprian Porumbescu.

Pe lângă programul de distracţie, cu ocazia inaugurării Iulius Mall Suceava, clienţii vor putea participa la multe concursuri cu premii.

 

Şapte milioane de clienţi pe an, ţinta Iulius Mall

Desfăşurat pe o suprafaţă de 132.000 mp, Iulius Mall Suceava oferă spre închiriere 50.000 mp de spaţii comerciale, cărora le este asigurată o parcare gratuită pentru clienţi, cu o capacitate totală de 1.300 de locuri. Până acum, suma investită în realizarea mall-ului este de 60 de milioane de euro, dar conducerea Iulius Mall estimează un trafic anual de peste şapte milioane de clienţi.

Noul centru comercial aduce în Suceava nu doar renumite branduri de fashion, multe dintre ele prezente pentru prima dată aici, ci şi comercianţi de renume, precum Auchan, care va deschide aici primul său hipermarket din Moldova, pe o suprafaţă de 10.500 mp, ori Bricostore, cu mii şi mii de produse de bricolaj (de genul do-it-yourself).

Alte magazine care se vor deschide în cadrul Iulius Mall Suceava aparţin mărcilor DOMO, El Lahun, Media Galaxy, Sephora, Nokia, Artigli, Bam Boo, Meli Melo, Steilmann, Junker, Intersport, Reebok, Nike, Kenvelo, Motor, Be You, Motivi, Ravioli, BSB Fashion, MOA, Sugar Club, Nichi, Terranova, Bigotti, U MAN, Cavaliere, Carturesti, Diverta, Optinova, Lifeline, Leonardo şi Zoomania.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iulius Mall Suceava, inaugurat fără cinematograful multiplex.
 Vizualizări articol: 1475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.81/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 21 voturi
Iulius Mall Suceava, inaugurat fără cinematograful multiplex2.8521

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat trimis de
(12 nov 2008, 07:32:13
Singurul motiv sa merg la MALL era doar pentru acele cinematografe si eventual patinoar. Asa de magazine , tare mi se pare ca le cam avem deja prin carefour si pe la Bucovina. Fara cinema si patinoar Mallul este total neinteresant. PLus ca nu au si ei un restaurant chinezesc, nu au magazin gen ECO cum este cel de la Carefour Iasi,

Slabut de tot.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei