Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2008 - Anul XIII, nr. 266 (3947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

PDL Suceava cere parlamentarilor PSD să nu încaseze diurna

Echipa Tăriceanu-Geoană este un pericol iminent pentru democraţie în România. Această echipă a restrâns atribuţiile Parlamentului, a călcat în picioare mandatul încredinţat lor de cetăţeni, tolerează un guvern care încalcă făţiş legile şi îşi arată dispreţul faţă de deciziile Curţii Constituţionale. Această echipă a ajuns stat în stat, iar PSD a instituit dictatura mătuşii Tamara. Prin moţiunea de cenzură „Educaţia rămâne. Guvernul pleacă”, Partidul Democrat Liberal a adus în faţa Parlamentului un guvern care refuză să aplice legile şi să plătească salariile majorate ale profesorilor. Moţiunea de cenzură a PDL a fost scrisă pentru a pune capăt unui abuz şi pentru a elimina echipa care se opune drepturilor legale ale cetăţenilor şi voinţei Parlamentului.

PDL a vrut să înlăture o guvernare necinstită, PSD a apărat-o. PSD nu a avut nici măcar curajul să se prezinte. E a doua moţiune de cenzură pe care PDL o iniţiază şi PSD o blochează. PSD nu şi-a votat nici propria moţiune de cenzură. 

PSD nu vrea să doboare guvernul Tăriceanu 2 pentru că guvernul acesta a fost instalat de PSD. Guvernul Tăriceanu 2 este guvernul PSD!

PSD nu este în opoziţie. PSD nu este împotriva guvernului. România este guvernată de grupul Tăriceanu-PSD.

În România guvernată de Tăriceanu-PSD singurii cărora  li s-au majorat consistent veniturile sunt clienţii din administraţia locală şi directorii din agenţiile subordonate lui Tăriceanu. Profesorii s-au ales doar cu vorbele şi laşitatea PSD, care le vrea votul, dar fuge când e să se bată pentru ei.

Echipa Tăriceanu-Geoană  a pus pumnul în gura Parlamentului.

Deşi au fost trimişi în Parlament pentru a discuta problemele cetăţenilor, Tăriceanu şi PSD au tăiat de pe listă tocmai problemele cetăţenilor.

Fiecare dintre parlamentarii care au dezertat de la datoria de reprezentant  al alegătorilor îşi va primi răsplata de la alegători în colegiile lor pe 30 noiembrie. Până atunci, le cerem tuturor parlamentarilor PSD şi PNL din judeţul Suceava să nu-şi ridice diurna, în semn de respect faţă de cetăţeni şi banul public.

Alegătorii au un motiv în plus să se prezinte la alegeri pentru a arăta cine contează şi cine conduce cu adevărat în România. Numai alegerile din 30 noiembrie vor rezolva criza în care a intrat democraţia. Numai prezenţa la vot va restabili echilibrul şi va face din România o ţară condusă de cetăţeni, nu de o clică antidemocratică şi imună în faţa justiţiei.

Dumitru Pardău, Romică Andreica şi Eugen Constantin Uricec – deputaţi PDL

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL Suceava cere parlamentarilor PSD să nu încaseze diurna.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PDL Suceava cere parlamentarilor PSD să nu încaseze diurna3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei