Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 nov 2008 - Anul XIII, nr. 266 (3947)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Steaua rupe tot!...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

…dar la handbal. Şi nici acolo chiar tot, din moment ce defilează entuziast prin Liga Campionilor, iar în campionat mai are niţeluş şi retrogradează. Chiar mă gândesc că dacă tot s-a amânat până mâine meciul Stelei cu Suceava, fiindcă steliştii erau ocupaţi cu bătutul lui Koper şi în deplasare, poate că acum e momentul ca ai noştri să producă şi ei surpriza: în fond, stau mai bine în clasament, deci în principiu sunt mai buni decât Steaua. Şi mai zic şi că dacă la fotbal lucrurile ar sta la fel, atunci ar trebui să trimitem în Champions’ League echipele de la locul 8 în jos, poate aşa reuşim şi noi să dăm lovitura.

Dacă tot am cârmit-o către fotbal, atunci să spunem că presupusul derby Rapid – Steaua a fost o parodie în care am avut de toate: un arbitraj excelent al unui Tudor care pare în sfârşit să fi înţeles că nu arbitrul e vedeta unei partide (şi poate tocmai de aceea el chiar a fost!), aceeaşi cretini în tribune (care au fost la un pas mic de întreruperea şi a acestui meci după acelaşi scenariu grotesc), faulturi fel de fel încă din start (la care s-a detaşat un rapidist de culoare, nu-i dau numele, că mi-e silă, dar nu mă pot opri să constat că nu deţinem, totuşi, monopol asupra manifestărilor de animale pe teren; ştiţi despre ce vorbesc, da?, despre ăla care absolut intenţionat l-a călcat pe Goian exact… acolo!), ceva lipsind totuşi cu desăvârşire. Aţi ghicit: fotbalul!

Exceptând bara aia şi iureşul de final (vreo 6-7 minute) n-am reuşit să văd nimic care să aibă legătură cu fotbalul. N-a fost decât o luptă surdă, prostească, în care şuturile mitocăneşti ale superstarului Kapetanos n-au fost egalate decât de lufturile groteşti ale lui Boya. Păi dacă ăştia sunt marile speranţe de performanţă ale celor două echipe, atunci nu-i departe vremea când o să ne usuce (din nou) în tururile preliminare Valerenga ori Knutsfellag.

Mai toţi comentatorii au remarcat „dăruirea”, „angajamentul”, „abnegaţia”, „încrâncenarea”. Perfect valabil, numai că ăstea-s valabile oriunde: şi la haltere, şi la polo călare, şi la stins incendii ori la strung. Ar fi valabile şi la fotbal, cu condiţia ca acolo, pe teren, să vezi şi ceva lucru cu mingea. Din nefericire, chestia asta a lipsit cu desăvârşire. Iar ca prostia să fie deplină, egalul ăsta nul în totalitate le mai şi îndepărtează, pe ambele, de vârful clasamentului. Poate abia asta-i partea bună a lucrurilor: decât cu aşa arătări în Champions’ League, mai bine cu vreun Urziceni ori Dinamo.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Steaua rupe tot!....
 Vizualizări articol: 986 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Steaua rupe tot!...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei