Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 nov 2008 - Anul XIII, nr. 263 (3944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răspuns

Flutur: „Cei de la PSD ne judecă după unităţile lor de măsură”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Preşedintele PD-L al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a calificat ca nefondate acuzaţiile aduse de liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, cu privire la intenţia de a politiza aniversarea a 90 de ani de la Unirea Bucovinei cu România, din data de 28 noiembrie a.c..

Flutur a precizat că astfel de declaraţii ale liderilor PSD Suceava arată modul în care aceştia acţionau în perioada când se aflau la conducerea judeţului.

„Cei de la PSD ne judecă după unităţile lor de măsură. Iar declaraţiile lor mi se par o copilărie, un scâncit ieftin. Nu asta e problema noastră”, a precizat Flutur.

El a arătat că instituţia pe care o conduce va organiza un eveniment „decent” în data de 28 noiembrie, amintind că printre manifestările pregătite se numără şi un concert al interpretului de muzică populară Grigore Leşe, dar şi o şedinţă solemnă a Consiliului Judeţean.

„Va fi un eveniment decent. Eu cred că aceste temeri, de care se vorbeşte, arată neputinţa din partea celor care se pregătesc de eşec la data de 30 noiembrie”, a precizat Gheorghe Flutur.

Nu în ultimul rând, el a spus că la evenimentul din data de 28 noiembrie vor fi invitate mai multe personalităţi ale vieţii publice din România, inclusiv preşedintele ţării, Traian Băsescu, fără a însemna că acesta va participa la o acţiune electorală. „Eu invit toate oficialităţile din România, dar asta nu înseamnă că am şi confirmări din partea lor. Pe preşedintele Traian Băsescu l-am invitat şi la plantat de copaci şi a venit, l-am invitat şi la lansarea proiectului Turism religios în Bucovina, unde nu a ajuns. Totul e în funcţie de agenda dumnealui”, a încheiat şeful administraţiei judeţene sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: „Cei de la PSD ne judecă după unităţile lor de măsură”.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Flutur: „Cei de la PSD ne judecă după unităţile lor de măsură”4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mirza striga "Mirza" trimis de
( 7 nov 2008, 20:38:25
Dl Mirza e ca in povestea aceea cu "Hotul striga ". La cate panglici a taiat in cei patru?... opt?... doisprezece?.. sau mai multi? ani in care a fost Pixul nr. 1 al judetului, i-ar iesi, daca le-ar coase, o lungime care sa lege Suceava de Cajvana, acolo unde ar fi trebuit sa candideze in aceasta campanie. Chiar, de ce nu canideaza dl Mirza acasa la el, la Cajvana? Oare nu rudele tale, nu vecinii tai iti sunt aproape la greu? Sau e mai usor de trecut peste o infrangere in deplasare decat peste o infrangere acasa.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei