Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 nov 2008 - Anul XIII, nr. 263 (3944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect

Bălan propune circuit turistic între Cetatea de Scaun şi Mănăstirea Dragomirna

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L la Camera Deputaţilor în Colegiul Suceava-Est (Burdujeni), Ioan Bălan, susţine că Mănăstirea Dragomirna va trebui inclusă în următorii ani, ca destinaţie finală, într-un circuit turistic care să aibă ca punct de plecare municipiul reşedinţă de judeţ.

Bălan a spus că Suceava, din punct de vedere al locurilor pe care turiştii le pot vizita, are potenţial ce va trebui valorificat la maxim. El a vorbit atât despre încărcătura istorică a acestor locuri, şi s-a referit în mod special la Cetatea de Scaun, capitală cândva a Moldovei lui Ştefan cel Mare, cât şi despre bisericile vechi din municipiul reşedinţă de judeţ sau de Mănăstirea Sfântul Ioan.

Din punctul de vedere al candidatului PD-L, ar trebui realizat în mod expres un „circuit turistic între Cetatea de Scaun a Sucevei”, ca punct de plecare, şi Mănăstirea Dragomirna, astfel încât să poată fi valorificat întregul potenţial al zonelor.

„Ştefan cel Mare este un brand la nivel naţional pe care Suceava trebuie să-l folosească. Eu mă refeream la constituirea acestui traseu dintre cele două locaţii, ca un fel de axă în jurul căreia să se poată construi dezvoltarea turistică a zonei pe termen lung. Din punctul meu de vedere, se impune o implicare mult mai serioasă şi a factorilor din deliberativul de la nivel naţional pentru ridicarea turismului din zona Suceava la nivelul meritat”, a conchis Ioan Bălan.

Trebuie spus că Ion Bălan şi-a conturat ca priorităţi pentru mandatul său sprijinirea realizării rutei ocolitoare Moara-Mihoveni-Pătrăuţi şi Salcea-Ipoteşti, introducerea apei potabile şi a canalizării în toate localităţile din colegiul său, reabilitarea infrastructurii pentru şcoli şi căminele culturale şi extinderea spaţiului verde şi rezolvarea problemelor legate de traficul rutier şi de poluare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan propune circuit turistic între Cetatea de Scaun şi Mănăstirea Dragomirna .
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bălan propune circuit turistic între Cetatea de Scaun şi Mănăstirea Dragomirna5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FALA ILUZIONISTULUI trimis de
( 7 nov 2008, 21:38:10
DOMNULE BALAN URMARESC CU ATENTIE DERULAREA CAMPANIEI SI POT SA VA MARTURISESC CA AM ALCATUIT UN TOP AL CELOR MAI POMPOASE CAMPANII ELECTORALE LOCALE DE PANA ACUM DESFASURATE CU O FALA DE NEDESCRIS.

LOCUL I - IOAN BALAN

LOCUL II - STEFAN ALEXANDRU BAISANU

LOCUL II - PHILIP ROZOPOL

DESIGUR LOCURILE SE POT INVERSA IN ACEST CLASAMENT DAR POT INTRA SI CANDIDATI NOI IN URMATOARELE SAPTAMANI.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei