Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 nov 2008 - Anul XIII, nr. 263 (3944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

Băişanu: „Toţi parlamentarii de Suceava ar trebui să colaboreze pentru binele judeţului”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în municipiul Suceava, Alexandru Băişanu, a precizat că intenţionează să colaboreze cu toţi viitorii parlamentari ai judeţului şi cu reprezentanţii administraţiilor locale şi judeţene, indiferent de culoarea lor politică.

Băişanu consideră că orice lege promovată în folosul sucevenilor ar trebui să fie susţinută de toţi parlamentarii. În opinia liberalului sucevean, lupta de idei politice nu ar trebui să se transforme într-o luptă individuală, singurii care au de pierdut fiind locuitorii judeţului.

„Am de gând să colaborez cu toţi parlamentarii, indiferent de partidul pe care îl reprezintă. Şi asta pentru că o atitudine individualistă nu este spre binele sucevenilor, şi poate să blocheze anumite proiecte şi programe care ar duce la dezvoltarea judeţului”, este de părere Alexandru Băişanu, care ocupă şi funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Suceava.

El a spus că îşi doreşte să aibă o colaborare şi cu preşedintele Consiliului Judeţean şi cu primarul Sucevei, Gheorghe Flutur, respectiv Ion Lungu. Băişanu a arătat că va susţine orice proiect de dezvoltare a Sucevei, atât timp cât acesta este viabil. „Doar o astfel de colaborare, între parlamentari şi cei din administraţia locală, indiferent de culoarea politică, poate să aibă efecte benefice pentru Suceava. Iar colaborarea viitorilor parlamentari este esenţială pentru a asigura dezvoltarea fiecărei localităţi în parte”, a încheiat Alexandru Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu: „Toţi parlamentarii de Suceava ar trebui să colaboreze pentru binele judeţului”.
 Vizualizări articol: 999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Băişanu: „Toţi parlamentarii de Suceava ar trebui să colaboreze pentru binele judeţului”1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   AFISAJ ILEGAL trimis de
( 7 nov 2008, 15:10:03
DOMNULE BAISANU VA INTREB IN NUMELE SI ALTOR CETATENI AI SUCEVEI CE COLABORARE DORITI SA AVETI CU PARLAMENTARII SUCEVEI CAND DVS STATI PROST LA CAPITOLUL COLABORARII CU LEGEA ELECTORALA ??? VA ROG PE ACEASTA CALE SA NUMAI AFISATI PE TOATE GARDURILE,STALPII SI CUTIILE DE GAZ METAN AFISE ELECTORALE CU NUMELE DVS.SUCEVENII VA SFATUIESC SA INTRATI IN LEGALITATE !!!
2.   LOCUL II trimis de
( 7 nov 2008, 21:43:56
INTR-UN TOP AL CELOR MAI POMPOASE CAMPANII ELECTORALE LOCALE DE PANA ACUM DL BAISANU SE SITUEAZA PE LOCUL II CU CELE MAI MARI CHELTUIELI PRIVIND CAMPANIA.

BANII PRIVIND FINANTAREA PROPRIEI DVS CAMPANII ELECTORALE PROVIN DE LA PROPRIUL POST DE TELEVIZIUNE - PLUS TV - ??? SI DIN BANII DE FOST BUGETAR ???
3.   ACUSTICA trimis de
( 9 nov 2008, 21:10:00
Este vorba despre acustica. La acest capitol stam foarte bine. Alt capitol... Cat depre afisele lipite? Nici ceilalti candidati nu stau mai bine le lipesc pe unde poate fiecare. Altii din urma vin si le rup si tot asa... Macar omu isi face campanie pe banii lui.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei