Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 nov 2008 - Anul XIII, nr. 263 (3944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Andreica vrea mai multe locuri de muncă în zona Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PD-L de Suceava Romică Andreica a anunţat că principalul său obiectiv pentru următorul mandat va fi creşterea numărului de locuri de muncă, prin atragerea a cât mai multor investitori în Fălticeni şi în localităţile din această zonă. Candidat din partea PD-L pentru un nou mandat de deputat în colegiul Fălticeni, Andreica a precizat că atât în acest municipiu, dar şi în localităţile din apropiere există forţă de muncă specializată în diverse domenii de activitate, amintind aici industria textilă, chimică, sticlărit şi prelucrarea lemnului, care ar putea fi folosită de firmele care doresc să investească zonă.

„Fălticeniul a fost o zonă dezvoltată economic, dar printr-o industrializare forţată, care în cele din urmă a dat faliment. Însă angajaţii care au lucrat în fabricile respective pot fi folosiţi de cei care doresc să investească în domeniile de activitate amintite. Iar una dintre preocupările mele în următorii patru ani va fi atragerea a cât mai multor investitori”, a spus Romică Andreica.

Deputatul PD-L a precizat că în următorii ani, atenţia investitorilor ar trebui îndreptată către domenii de activitate precum prelucrarea lemnului, industria textilă şi agricultură. Andreica a precizat că zona Fălticeni are un potenţial mare în domeniul agriculturii, având în vedere suprafeţele mari de teren care pot fi folosite de investitori. În opinia democrat-liberalului, investiţiile necesare în această zonă ar fi construcţia unei unităţi de prelucrare a cartofilor şi a uneia pentru prelucrarea fructelor, în special a merelor.

„În calitate de deputat de Fălticeni mă voi implica personal în găsirea investitorilor pentru această zonă, şi mă refer aici nu numai la municipiul Fălticeni, ci şi la localităţile din apropiere”, a spus Romică Andreica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreica vrea mai multe locuri de muncă în zona Fălticeni.
 Vizualizări articol: 571 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Andreica vrea mai multe locuri de muncă în zona Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei