Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 7 nov 2008 - Anul XIII, nr. 263 (3944)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pe Traian Vuia

Accident provocat de un poliţist neatent

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un agent de la postul de poliţie din Mitocu Dragomirnei a provocat un accident rutier pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, după ce, aflat la volanul unei maşini, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers. Evenimentul rutier s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.15.

Agentul Verginel Burdujeac, aflat la volanul unui autoturism Opel, se îndrepta spre Suceava. După ce a trecut de podul de cale ferată din zonă, agentul a vrut să o ia la stânga, pentru a intra la benzinăria PETROM. Poliţistul a intrat din lateral într-un autoturism VW, condus de Ioan Zepciuc, din Grăniceşti.

„Eu intrasem spre banda de refugiu din zona staţiei şi, din cauza unei căruţe, nu am văzut maşina care venea din spate şi a depăşit căruţa. Recunosc că am greşit, mă grăbeam şi nu m-am asigurat”, ne-a spus poliţistul. Impactul dintre cele două maşini nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Din cauză că tamponarea le-a distrus sistemele de direcţie, maşinile au rămas înţepenite în drum, astfel că au trebuit târâte la marginea carosabilului cu ajutorul unor trecători şi al agenţilor constatatori veniţi la faţa locului.

Cei doi şoferi s-au deplasat la Biroul de Tamponări al Serviciului de Poliţie Rutieră. Agentul de poliţie a recunoscut că accidentul s-a produs din vina sa, primind un avertisment şi trei puncte de penalizare. Omul legii ne-a declarat că se afla în timpul orelor de muncă şi se îndrepta spre oraş, unde avea de rezolvat nişte probleme de serviciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident provocat de un poliţist neatent.
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 3 voturi
Accident provocat de un poliţist neatent4.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rusine trimis de
( 7 nov 2008, 14:13:01
saptamana aceasta am fost implicata si eu intr-un accident asemanator doar ca in loc de avertisment eu am primit 4 puncte amenda....deci pentru un accident produs din cauza neasigurarii care este pana la urma penalizarea? sau asta depinde de cine e implicat in accident?
2.   Da trimis de
( 7 nov 2008, 16:35:51
alina tu sa fii sanatoasa.

3.   Verginel trimis de
( 7 nov 2008, 20:16:55
pt.ALINUCA

MILITEANU E " VERGINEL " TU..?
4.   Militian trimis de
( 7 nov 2008, 21:02:04
Aloooo !, bai militianule, nu ai putut sa-ti dai jos geaca si cascheta dupa accidentul in care ai fost vinovat, sau ai vrut sa fii vedeta MILITIANULE.

In 1996 era sa fiu omorat in Mitocul Dragomirnei, iar sef de post era un militian ca tine, sau poate chiar tu, care ti se rupea de ceea ce mi sa intamplat.A uitam, autorul iti era cumatru.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei