Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2008 - Anul XIII, nr. 258 (3939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Start de campanie

Margareta Clipa a lansat candidaţii PSD Suceava spre Parlament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
PSD Suceava şi-a lansat ieri, în mod oficial, candidaţii la alegerile parlamentare din 30 noiembrie printr-un spectacol „de sunet şi lumini” care a avut loc în sala mare a Casei Culturii din municipiul reşedinţă de judeţ.

Într-o sală arhiplină colorată în roşu de baloanele şi steagurile partidului şi străjuită de două flăcări “reci”, pe fondul muzical asigurat de o piesă a lui Vanghelis, cei 14  candidaţi PSD, zece la Camera Deputaţilor şi patru la Senat, au jurat că vor învinge pentru a salva ţara din mâinile puterii de dreapta, „care a adus-o la faliment şi dezastru”.

Social-democraţii au deschis spectacolul printr-un filmuleţ ai căror protagonişti au fost preşedintele Traian Băsescu şi premierul Călin Popescu Tăriceanu, filmuleţ care a scos în evidenţă lupta politică dintre cei doi şi rezultatul acesteia, adică o ţară neguvernată cu probleme în mai toate domeniile de activitate.

Folclorul a ocupat un loc aparte la lansarea candidaţilor PSD Suceava. Cunoscuta interpretă de muzică populară Margareta Clipa i-a îmbărbătat prin cântecele sale pe candidaţii social-democraţi şi i-a încântat pe cei prezenţi în sală. Tot ea s-a aflat şi pe post de prezentator, aducând în scenă pe fiecare candidat în parte cu caracterizări care au stârnit reacţii pe măsură.

 

 

Discursuri sobre şi mobilizatoare

Discursurile candidaţilor PSD au scos în evidenţă un lucru clar, şi anume că este nevoie de o guvernare de stânga.

„Mai sunt 30 de zile până când în România se va instala un Guvern social-democrat. Este nevoie să revenim la putere pentru a oferi salarii, pensii decente şi un nivel de trai cât mai bun pentru oamenii noştri. Ne aşteaptă şi trebuie să fim uniţi pentru ei”, a declarat Corneliu Popovici, candidat la Senat în colegiul Rădăuţi.

„Trebuie să le spunem azi răspicat: da, ei au trăit bine, da, ei te-au ars la buzunare. România se află în pragul prăpăstiei, iar ei ne pun sloganul “mai faceţi un pas”. Nu faceţi pasul în gol, alegeţi stânga”, a spus la rându-i Ovidiu Donţu, candidat la Camera Deputaţilor în colegiul Suceava centru.

El a amintit de proiectele sale, şi anume o nouă zonă industrială, gigacalorie la un preţ maxim de 45 de euro, infrastructură, mai mult verde şi o nouă lege a sponsorizării în domeniul culturii.

„În Parlamentul European am învăţat ce înseamnă un minut pentru că acolo toţi deputaţii vor trebui să vorbească maxim un minut. În urmă cu o lună am învăţat ce înseamnă clipa pentru că am avut un accident şi dacă eram o clipă mai înainte sau mai târziu poate că astăzi nu eram aici. Vreau să vă cer astăzi un lucru simplu: daţi-mi o clipă din viaţa voastră a tuturor, daţi-mi o clipă în care să fiţi mai buni, o clipă în care să zâmbiţi, o clipă în care să vă gândiţi la cei dragi. Singuri nu putem reuşi, împreună putem merge la guvernare. Dumnezeu să ne ajute”, a spus şi europarlamentarul Cătălin Nechifor, candidat pentru un mandat de deputat în colegiul Fălticeni.

Cel care a încheiat manifestarea a fost preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, candidat la Senat în colegiul Fălticeni.

„Sigur, suntem într-un moment delicat pentru PSD, însă amintiţi-vă bine că momente de acestea au mai fost şi împreună le-am depăşit! Vreau în continuare să demonstrăm că proiectele noastre sunt mai bune şi mai potrivite pentru români decât ale celorlalţi”, le-a spus Mîrza celor prezenţi.

El a arătat că foştii şi actualii portocalii au frânat dezvoltarea comunităţilor şi i-a îndemnat la luptă pe militanţii PSD pentru a stârpi „răul care astăzi este peste tot în jurul nostru”. „Suntem PSD şi ne vom recăpăta locul pe care îl merităm în politică!!! Locul întâi. Victorie”, şi-a încheiat Mîrza discursul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Margareta Clipa a lansat candidaţii PSD Suceava spre Parlament.
 Vizualizări articol: 878 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.6 din 8 voturi
Margareta Clipa a lansat candidaţii PSD Suceava spre Parlament1.658

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ADEVARUL! trimis de
( 2 nov 2008, 04:32:41
Faliment shi dezastru?Pai PSDR A LUAT TZARA CU DATORII ZERO SHI CU FABRICI CARE PRODUCEAU SHI CU ECONOMIE BUNA!!!OARE CINE A FURAT?OARE CINE A TRANSFORMAT BATRANI IN CERSHETORI CU PENSII DE MIZERIE?OARE CINE SHI-A BATUT JOC DE SALARIILE PROFESORILOR?DREAPTA A SCHIMBAT FIRU ROSHU CU AXA LONDRA -WASHINGTON CARE A DESCHIS USHA CATRE EUROPA SHI CARE A TRANSFORMAT ARMATA ROMANA INTR-O ARMATA DE PROFESIONISHTI NU DE GRASANI CARE FURAU DIN SOLDA SOLDATZILOR SHI PENTRU O PERMISIE LE CEREAU TZIGARI SHI VOTCA!PSD A TRANSFORMAT TZARA NOASTRA INTR-O TZARA CARE ASIGURA FORTZA DE MUNCA PENTRU EUROPA SHI PE DEASUPRA TREBUIAU SA TREACA GRANITZA ILEGAL!!!!MA STRANGE IN SPATE CAND SHTIU CAT DE FLAMANZI SUNTETZI DE PUTERE SHI CAT DE DORNICI DE RAZBUNARE!!!FACETZINE SA NE FIE DOR DE VOI!!!!!Pai in sala erau numai cei carora le-atzi favorizat licitaztiile shi care inca mai spera ca o sa-shi scoata parleala dupa campania electorala!!
2.   Adevarul! trimis de
( 2 nov 2008, 04:43:39
treaba cu salariile a fost adusa pe scena politica deoarece PSD nu vor sa amane uninominalu!Profesori ar fi trebuit sa-shi dea seama ca asha au profitat comunishti shi dupa razboi cand tzara era in criza shi au manipulat masele!
3.   Adevaru! trimis de
( 2 nov 2008, 04:51:41
A-TZI AVUT NU O CLIPA CI BILIOANE DE CLIPE ,SHI PENSIILE SHI SALARIILE DE ASTAZI SUNT RASPUNSUL PSD CARE A DUS TZARA NOASTRA IN COLAPS IN MITA SHI LA CERSHETORIE SHI LA PRIMUL LOC LA AVORTURI SHI LA COPII FARA PARINTZI CARE SUNT PLECATZI SA CASHTIGE AFARA ,MULTZI DINTRE EI FUGITZI PESTE GRANITZE SHI DORMIND SUB CERUL LIBER CA NU A-TZI FOST IN STARE NICI VIZELE SA LE SCOATETZI .CINE A FACUT ARMATA PE TIMPUL GUVERNARII VOASTRE SIGUR VA MERGE LA VOT DAR SA DREAPTA CU MANA DREAPTA!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei