Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2008 - Anul XIII, nr. 258 (3939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Tragic

Accident cu 4 morţi la Dorneşti

Un teribil accident de circulaţie a curmat aseară patru vieţi în câteva fracţiuni de secundă. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 22.00, pe drumul naţional 17A, la intrarea în Dorneşti, dinspre Rădăuţi, iar patru persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani au murit după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ adânc de aproape 7 metri. Potrivit martorilor, autoturismul marca Ford Mondeo, condus de Costel Olari, de 28 de ani, venea dinspre Rădăuţi, iar la trecerea peste calea ferată, înainte de podul care traversează râul Suceava, şoferul nu a mai putut stăpâni maşina. Autoturismul a intrat printr-un parapet şi apoi a căzut în gol în partea dreaptă a podului. Dintre cele cinci persoane aflate în maşină, una a reuşit să scape miraculos, fiind proiectată în exterior printr-un geam. Este vorba de Onuţ Cernoschi, de 21 de ani, care s-a ales doar cu câteva zgârieturi. De altfel, la Spitalul din Rădăuţi, medicii care i-au acordat primele îngrijiri medicale, au considerat că Onuţ Cernoschi nu necesită internare.  Prietenii acestuia nu au fost atât de norocoşi şi nu au avut nici o şansă. Maşina care s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, după ce s-a răsturnat de mai multe ori, le-a fost sicriu şoferului Costel Olari, dar şi prietenilor săi Ciprian Gherman, de 19 ani, Adrian Gafencu, de 35 de ani şi Marius Cătălin Pomohaci, de 18 ani, toţi din Dorneşti.

La faţa locului au fost chemate echipaje de la descarcerare, iar intervenţia pentru scoaterea victimelor a durat aproape 4 ore.

„Accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive şi a neadaptării la condiţiile de drum, respectiv ceaţă foarte densă care făcea ca vizibilitatea să fie foarte redusă”, a declarat subinspector Mihai Gabinat, şeful Secţiei Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Suceava.

Mai multe amănunte despre acest accident, unul dintre cele mai grave din ultima perioadă, în ediţia de mâine a cotidianului Monitorul de Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu 4 morţi la Dorneşti.
 Vizualizări articol: 940 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accident cu 4 morţi la Dorneşti5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei