Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2008 - Anul XIII, nr. 258 (3939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În Burdujeni

Blocuri turn cu zece etaje şi spaţii comerciale, pe terenurile COMAT

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cartierul Burdujeni a intrat tot mai mult în atenţia dezvoltatorilor imobiliari, după complexul de blocuri turn şi centre comerciale de pe terenurile ROMUPS, un alt cartier de locuinţe urmând să fie făcut pe terenurile COMAT.

Noul plan urbanistic zonal discutat în ultima şedinţă de Consiliu Local aprobă transformarea unei alte zone industriale a Sucevei într-un complex de blocuri turn, spaţii comerciale, parcări şi grădiniţe.

Pe terenurile COMAT, situate în capătul străzii Eroilor, lângă liniile de cale ferată, va fi ridicat un cartier de câteva sute de apartamente, în opt blocuri turn, cu câte zece etaje fiecare şi cu spaţii comerciale la parter. În plus, cartierul va beneficia şi de alte sericii, precum o grădiniţă de copii, amenajată într-o clădire separată, cu două nivele, parcări subterane şi supraterane, spaţii de joacă şi spaţii verzi, amenajate pe o suprafaţă totală de 19.163 de mp.

Faptul că noul cartier va avea la dispoziţie suficiente spaţii verzi şi zone libere rezultă şi din gradul de ocupare a terenului cu construcţii – de numai 17,12%.

Solicitantul PUZ-ului este proprietarul terenului, firma COMAT SA, care va realiza acest proiect imobiliar în parteneriat cu alte firme, din domeniul construcţiilor.

 

Bloc turn în incinta Abatorului Burdujeni

În aceeaşi şedinţă de CL a fost aprobată şi construirea unui alt bloc turn, format din demisol, parter şi zece etaje, pe un teren de 2049 de mp, de pe Calea Unirii, situat în incinta Abatorului Burdujeni.

Solicitantul PUZ-ului, firma SC Master Con SRL, intenţionează să realizeze acolo nu doar apartamente, ci şi locuri de parcare la demisol şi spaţii comerciale la parter. De asemenea, sunt prevăzute parcări supraterane, precum şi spaţii verzi, gradul de utilizare a terenului fiind de 45%.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Blocuri turn cu zece etaje şi spaţii comerciale, pe terenurile COMAT .
 Vizualizări articol: 3016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Blocuri turn cu zece etaje şi spaţii comerciale, pe terenurile COMAT0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da da trimis de
( 2 nov 2008, 11:05:13
rahat, sa vad eu cui ii convine sa stea cu linia de tren la 10 metri de gem. E si zona de triaj acolo, toata ziua locomotive si vagoane

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei