Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2008 - Anul XIII, nr. 258 (3939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Critici

Băişanu prezintă „blatul portocaliu” dintre Lungu şi primarul din Piatra Neamţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, consideră că înfrângerea echipei FC Cetatea Suceava în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ este rezultatul unui „blat portocaliu” încheiat între primarii celor două oraşe, Ion Lungu, respectiv Gheorghe Ştefan, ambii membri ai PD-L.

Băişanu, care candidează la un mandat de deputat în colegiul Suceava, a spus că la meciul dintre cele două echipe a asistat, alături de suporteri, la „o hoţie pe faţă” şi la „afundarea în ridicol a echipei de fotbal a Sucevei”.

Alexandru Băişanu a arătat că are informaţii, de la Piatra Neamţ, că rezultatul final al meciului era ştiut dinaintea începerii acestuia.

„Am văzut o echipă suceveană lăsată de izbelişte în faţa unor indivizi care au venit la Suceava să câştige cu orice preţ, încălcând orice lege şi sfidând un oraş întreg. O echipă, Ceahlăul, condusă de renumitul Pinalti, care i-a îmbrăcat în portocaliu pe fotbaliştii săi. Şi care nu a uitat să dea şi arbitrilor o cămaşă portocalie în al cărei buzunar au zăcut probabil pe întreg parcursul meciului bani frumoşi pentru a trânti un meci într-un mod grosolan. Iar sucevenii care au plătit pentru a vedea un spectacol fotbalistic au fost umiliţi de banii unor potenţi membri PD-L”, a declarat Alexandru Băişanu, care a calificat meciul respectiv ca fiind „un blat ordinar” al celor doi primari.

 

„Aveam senzaţia că Ion Lungu şi Gheorghe Flutur sunt mai puternici” 

Băişanu a precizat că actuala conducere a primăriei Suceava îşi doreşte să distrugă echipa FC Cetatea Suceava pentru a folosi terenul din zona stadionului Areni pentru afaceri imobiliare.

Pe de altă parte, Alexandru Băişanu s-a declarat surprins că nici unul dintre liderii PD-L Suceava, fie că este vorba despre Gheorghe Flutur, fie de Ion Lungu, nu a reuşit să se impună în faţa primarului din Piatra Neamţ.

„Din câte ştiu, primarul Ion Lungu nici nu a fost la acest meci despre care vorbesc. Şi aveam senzaţia că dumnealui, dar şi Gheorghe Flutur, reprezintă în PD-L forţe cu adevărat puternice, care îl pot opri pe Pinalti, colegiul lor de la Piatra Neamţ, în a săvârşit asemenea nelegiuiri într-un judeţ în care PD-L are reprezentanţi de seamă. Se vede însă că Pinalti este mult mai puternic decât cei doi, şi că aceştia, în mod constant, mai mult povestesc decât să aibă rezultate”, a spus liderul PNL Suceava.

 

Băişanu cere verificarea modului în care s-au cheltuit banii pentru fotbal

Alexandru Băişanu a precizat că va solicita verificarea modului în care s-au cheltuit banii alocaţi de Primăria şi Consiliul Local Suceava pentru echipa de fotbal. El a spus că „este aberant” ca cei din conducerea primăriei să spună că alocă fonduri pentru fotbal, şi în acelaşi timp să fie de acord cu „aceste blaturi”.

„Sportul sucevean este într-o stare de haos, în afara echipei de handbal, care este a universităţii, din care fac şi eu parte. Dar îi asigur pe toţi cei care conduc sportul sucevean, municipalitatea şi judeţul, că nu voi permite ca onoarea noastră de suceveni să fie călcată de orice individ cu bani, care vine la Suceava şi ne arată că noi suntem mai slabi decât alţii. Iar unul dintre proiectele mele face referire la dezvoltarea sportului sucevean încă de la copiii mici, pe care trebuie să-i găsim, să-i creştem şi să-i ajutăm să devină valori atât în România, cât şi în străinătate”, a mai spus Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu prezintă „blatul portocaliu” dintre Lungu şi primarul din Piatra Neamţ.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 5 voturi
Băişanu prezintă „blatul portocaliu” dintre Lungu şi primarul din Piatra Neamţ2.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Logic trimis de
( 1 nov 2008, 12:31:34
H�c!! Parerea mea!!

Dle. Besianu, daca aveati informatii ca e blat, de ce nu ati anuntat Parchetul (sau Termopanul)? Si cum de ai stiut dta. si nu au stiut si jucatorii ca e blat? Sa nu-l mai fi batut pe arbitru, ci sa-si fi dat singuri un autogol.

Mai lasa tehnicile astea ieftine de manipulare, ca sucevenii nu mai pot fi prostiti asa usor!

Parerea mea!! H�c!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei