Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2008 - Anul XIII, nr. 258 (3939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În tot judeţul

Amplă acţiune de control pe linie silvică, în trafic şi la gatere

Duminică, 2 Noiembrie 2008 (14:27:48)
Efective sporite de poliţie au fost implicate, vinerea şi sâmbătă trecută, într-o amplă acţiune de control pe linie silvică. Oamenii legii au verificat activitatea de transport, prelucrare şi comercializate a materialului lemnos, fiind făcute controale la 28 de unităţi de debitare a lemnului şi trase pe dreapta, în trafic, peste 400 de maşini şi 89 de căruţe care transportau lemn. Controalele, care s-au desfăşurat pe raza întregului judeţ, au dus la întocmirea a şapte dosare penale, cinci pentru infracţiuni silvice şi două pentru încălcări ale legislaţiei rutiere. Printre indivizii care s-au ales cu dosare penale se numără şi Constantin G., din localitatea Doroteia, oraşul Frasin. Individul, au stabilit anchetatorii, a tăiat fără drept 145 de arbori esenţă răşinoasă, din pădurea aflată în paza Ocolului Silvic Frasin. Lemnul tăiat, cu un volum de peste 206 mc, are o valoare de 34.798 de lei. Constantin G. va răspunde penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăiere fără drept de arbori. În afara dosarelor penale, poliţiştii au aplicat un număr de 134 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 36.678 de lei. Dintre acestea, 97 au fost încasate de şoferi pentru încălcări ale legislaţiei rutiere, 31 în baza legii 31/2000 pentru că transportau cantităţi de lemn pentru care nu aveau documente legale de provenienţă, opt pentru acte de comerţ ilicit etc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amplă acţiune de control pe linie silvică, în trafic şi la gatere .
 Vizualizări articol: 1493 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amplă acţiune de control pe linie silvică, în trafic şi la gatere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei