Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2008 - Anul XIII, nr. 258 (3939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Reacţii

Liberalii îi acuză pe candidaţii PD-L de dispreţ faţă de legi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Liberalii suceveni i-au acuzat pe candidaţii PD-L la alegerile parlamentare că au dat dovadă de dispreţ faţă de legile în vigoare, atunci când au început campania electorală înainte de termen.

Liderul Organizaţiei Municipale Suceava a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a spus că PD-L a fost singurul partid care a „încălcat flagrant” legea şi a umplut municipiul Suceava cu afişele electorale ale candidaţilor la Camera Deputaţilor şi Senat.

„Am văzut pe acele afişe şi trei figuri importante ale judeţului Suceava, un fost prefect, Orest Onofrei, un preşedinte de Consiliu Judeţean, Gheorghe Flutur, şi un primar al Sucevei, Ion Lungu, care au încălcat flagrant legea. Plus că mai sunt şi candidaţii, care declară în faţa electoratului că dacă ajung în parlament vor face legi. Şi tocmai ei încalcă legile”, a declarat Alexandru Băişanu, care candidează pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava.

El a spus că PD-L Suceava a început campania înainte de termen la solicitarea conducerii centrale a acestui partid, care le-a transmis candidaţilor să facă tot ce le stă în putinţă pentru a câştiga, indiferent dacă încalcă legea.

 

„Ion Lungu şi Gheorghe Flutur nu ar trebui să se implice în campanie”

Făcând referire la prezenţa lui Ion Lungu şi a lui Gheorghe Flutur pe afişele electorale ale PD-L, Băişanu a precizat că nu înţelege implicarea acestora în campania electorală, cu atât mai mult cu cât ei au fost aleşi deja, iar rolul lor este de a conduce Primăria, respectiv Consiliul Judeţean Suceava.

„În loc să se dedice activităţii pentru care sunt plătiţi din bani publici, ei fac campanie electorală. Cred că în locul lor, pe afişele candidaţilor PD-L putea să fie pus ţarul Petru I, care a făcut lucruri măreţe pentru Rusia. Şi dacă vor, pot să le dau eu o fotografie a ţarului”, a mai spus preşedintele liberalilor suceveni.

Alexandru Băişanu a ironizat sloganul democrat liberalilor suceveni, precizând că acum înţelege de ce „Suceava este pe mâini bune”.

„Suceava este pe mâinile bune ale celor care sunt în funcţie de conducere, care au fost prefecţi şi au apărat legea, dar care acum pot să încalce această lege cu o deosebită uşurinţă şi fără să aibă vreun stres”, a încheiat Băişanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii îi acuză pe candidaţii PD-L de dispreţ faţă de legi.
 Vizualizări articol: 1152 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liberalii îi acuză pe candidaţii PD-L de dispreţ faţă de legi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ADEVARUL! trimis de
( 2 nov 2008, 04:57:42
BINE CA NU LA CHEMAT PE MICHAEL JAKSON CUM A FACUT COMUNISTU NOSTRU DE ILIESCU!CE DACA A LIPIT AFISHE,ORICUM NU A FACUT LICITATZII NUMAI CU OAMENI DIN PARTIDUL LOR CONTRA UNOR SUME DE BANI!HAI LASA VRAJEALA CA ESHTI CASHTIGAT LA LOZ IN PLIC!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei