Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 1 nov 2008 - Anul XIII, nr. 258 (3939)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acţiune

Radare în cascadă pe DN 17, pentru prinderea vitezomanilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Serviciul de Poliţie Rutieră Suceava a organizat, joi, o acţiune de control în trafic cu două radare în cascadă, fiind vizate mai multe sectoare de pe DN 17. Acţiunea a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă, după reabilitare, pe mai multe porţiuni din acest drum, şoferii circulând cu viteze cu mult peste limitele legale.  

În cele cinci ore în care au acţionat, de la 9.00 la 14.00, oamenii legii au aplicat un număr de 77 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.234 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru viteză, cele două radare surprinzând 46 de conducători auto care au depăşit limitele de viteză.

Ca de obicei, poliţiştii au vizat şi alte încălcări ale legislaţiei rutiere, aplicând sancţiuni şi pentru lipsa centurii de siguranţă sau vorbitul la telefon în timpul şofatului.

Poliţiştii de la circulaţie au reţinut şi şase permise de conducere, trei pentru viteză (în cazul şoferilor care au depăşit cu mai mult de 50 de kilometri la oră viteza admisă pe respectiva porţiune de drum), două pentru trecerea pe roşu la semafor şi unul pentru neacordare de prioritate.

Dintre şoferii surprinşi de radare, cea mai mare viteză o avea Viorel I., în vârstă de 27 de ani, din comuna Frumosu, care rula cu 121 de kilometri la oră pe raza comunei Vama. Tot în această localitate a fost surprins şi Constantin M., de 38 de ani, din Baia, care se deplasa cu 105 km/h.

Cele două radare ale oamenilor legii au acţionat de la Gura Humorului şi până la Pojorâta, dar şi pe câteva drumuri judeţene din zonă.

După ce Drumul Naţional 17 a fost reabilitat, pe anumite porţiuni, s-a constatat o creştere semnificativă a vitezelor de deplasare în trafic a şoferilor. Cele mai periculoase porţiuni de drum sunt de la Vatra Dornei şi până la ieşirea din judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Radare în cascadă pe DN 17, pentru prinderea vitezomanilor.
 Vizualizări articol: 2341 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Radare în cascadă pe DN 17, pentru prinderea vitezomanilor2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei