Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 2 oct 2008 - Anul XIII, nr. 232 (3913)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solicitare

Onofrei are pretenţii de la europarlamentarul Cătălin Nechifor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Orest Onofrei, s-a declarat dezamăgit de prestaţia politică a europarlamentarului Cătălin Nechifor, din postura de candidat la alegerile parlamentare a acestuia din urmă.

Orest Onofrei a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că pentru el este „inexplicabilă” declaraţia lui Nechifor, că administraţia judeţeană PD-L discriminează zona Fălticeni, punând accent pe Bucovina.

„Pe Cătălin Nechifor vârsta, studiile şi experienţa de europarlamentar îl califică să facă altceva, altfel de politică. Este inexplicabil că după ce Fălticeniul a fost cel mai dezavantajat municipiu din judeţ, când avea primar PSD şi la conducerea Consiliului Judeţean era tot PSD, acum, când CJ are un proiect turistic important pentru zona Fălticeni, să spună Cătălin Nechifor că această zonă este discriminată. Mesajele gen Vatra Românească îl descalifică, în condiţiile în care el are altă experienţă, altă deschidere”, a spus Onofrei.

Acesta a mai acuzat şi „văicăreala şi milogeala PSD” în legătură cu repartiţia fondurilor făcută, marţi, de Consiliul Judeţean pentru echilibrarea bugetelor locale. Conform lui Onofrei, mesajele cu iz naţionalist nu-şi au locul în România anului 2008, ca stat membru al Uniunii Europene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei are pretenţii de la europarlamentarul Cătălin Nechifor.
 Vizualizări articol: 899 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onofrei are pretenţii de la europarlamentarul Cătălin Nechifor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   GENERATIA LOL trimis de
( 2 oct 2008, 11:25:57
in urma cu o luna se dadea "extrofog" ca el nu candideaza din partea PD-L, si o sustinea tare in presa, ca el nu stie de nicio lista. Iar acum apare in declaratii de presa cu fundal portocaliu. La fel ca si Lungu, sustinera tare ca nu va candida din partea PD-L. Urmeaza sa il vedem pe Baisanu cu fundal galben. Numai bine oameni dragi si la cat mai multe declaratii, vorbe, ca doar asta inseamna politica.

"PAINE. NU CIRC"

va mai aduceti aminte? unde e binele promis?

Domnule Onofrei, de ce nu va dati cu parerea privind majorarea biletului cu 50% pe maxi-taxi si TPL? Nu aveti nimic de spus in aceasta privinta?

Sau dumneavoastra personal nu va pasa de suceveni? va pasa doar de domnul Catalin Nechifor? intelegem ca e precampanie si "turnam" articole cu minus contra candidatilor... dar hai sa privim in afara cutiei !!!

o bila neagra !
1.1  RE: GENERATIA LOL trimis de
( 2 oct 2008, 12:33:31
multa dreptate. Am avut un prefect idiot ani de zile, acuma sper ca nu dorim sa avem un deputat idiot inca alti 4. Aviz celor ce voteaza, votati idiotii portocalii si o sa TRAITI BINE in continuare.
1.2  RE: GENERATIA LOL trimis de
( 2 oct 2008, 13:32:16
Onanofrei, cat a fost 4 ani, a facut fix sula pentru TOT judetul, acum se leaga de mini-Marza, care in scurt timp, era sa faca miracole, in circumstantele in care la tzatza financiara a judetului sug peste tot PD-L-isti. Hai sa fim seriosi. Onanofrei abereaza, ca deobicei!
2.   Doi trimis de
( 2 oct 2008, 14:13:05
nus ce va ambalati ce oricare ar fi la putere , schimbarea culorii politice la noi este normala pt ca sunt aceiasi oameni , acelasi gen si oricum nu ii intereseaza ddecit buzunarul lor
3.   VIITOR, POLITICA trimis de
( 3 oct 2008, 08:30:34
Viitorul este posibilitate si nu realitate; de fapt nu exista viitor.Idealul fiecarei epoci este epoca insasi,curatita de accidentele ei, viitorul este contemplatia transfigurata a prezentului.Nu , in politica nu importa atat cine apara in mod direct anumite conceptii.Ceea ce importa este de a stii cui folosesc aceste conceptii,aceste propuneri, aceste masuri ?!.
4.   Votez PNL ca nue beat trimis de
( 3 oct 2008, 09:13:48
psd incompetent,pdl schimbator ca vantul,ramane PNL ca e consecvent si serios

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei