Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 sep 2008 - Anul XIII, nr. 225 (3906)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Înţepătură

Uricec consideră că „PSD este subordonat PNL”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Eugen Constantin Uricec, consideră că „PSD este subordonat PNL” şi că liderul liberal Călin Popescu Tăriceanu „îi cheamă la ordin pe liderii PSD” pentru a le spune cum să voteze în Parlament.

Uricec a exemplificat cu moţiunile simple pe educaţie depuse de PSD şi PD-L în Camera Deputaţilor. El a arătat că PSD a votat împotriva moţiunii PD-L, în timp ce democrat liberalii au susţinut şi au votat moţiunea social democraţilor. Asta, a spus Uricec, în condiţiile în care PSD-iştii, în luările lor de cuvânt, au criticat activitatea Ministerului Educaţiei şi pe cea a ministrului de resort Cristian Adomniţei.

„A fost suficient ca domnul prim-ministru Tăriceanu să-i cheme la ordin pe liderii PSD-ului astfel încât a doua zi aceştia să voteze împotriva moţiunii noastre. Ceea ce putem concluziona este faptul că PSD este subordonat PNL, că PSD se află clar la guvernare şi susţine guvernul Tăriceanu, iar în aceste circumstanţe sigur că PSD trebuie să-şi asume guvernarea defectuoasă plină de nerealizări a actualului Executiv. Eventual poate să-şi treacă drept bilă albă realizarea celor cinci kilometri de autostradă în patru ani de guvernare”, a declarat Uricec.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uricec consideră că „PSD este subordonat PNL”.
 Vizualizări articol: 941 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Uricec consideră că „PSD este subordonat PNL”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Eu beu putin cati putin trimis de
(24 sep 2008, 11:15:03
da e normal sa stii ca ai fost cu psd ul mana in mana permanent....acum la pdl apoi va fi pcr si tot asa
1.1  RE: Eu beu putin cati putin trimis de
(24 sep 2008, 11:22:29
s-a trezit URICEC ? Nu mai foloseste la nimic. El nu stie pe ce lume este. PD-L este intr-o dilema totala
2.   Bulangiu trimis de
(24 sep 2008, 11:25:10
uricec cel mai mare hot si bulangiu.cine dracu crezi ca te voteaza ma alcool?esti cel mai mare papagal pe care l-am vazut.numai vrajeala de tine.fapte 0.
3.   Unde e trimis de
(24 sep 2008, 12:07:02
briceag unde e briceag sa-l salveze pe uricec
4.   Daca trimis de
(24 sep 2008, 15:53:49
Daca nu aveti ce spune mai de Doamne-ajuta, domnule Uricec, luati cate o pauza, caci nu-i obligatoriu sa iesiti in fiecare zi cu "bombe" de astea, dimpotriva! Lumea s-a cam saturat de aceleasi texte politicianiste rostite oriunde si oricand, oamenii au cam prins spilul!
5.   Zise Pupu si mai lua o gura de fan trimis de
(24 sep 2008, 18:50:30
Bai Pupu, esti un neica nime, un incurca lume si un taraie izmene.Care sunt calitatile tale profesionale? Un slab inginer constructor , un conducator de unitate la fel de slab si un papa lapte care ar fi ajuns izmene pe calator, daca nu s-ar fi oplosit in politica de doi bani. Parerea mea este ca cei slab pregatiti profesional se arunca in politica,pentru ca singuri nu sunt in stare sa castige de 1 leu seminte. Ceea ce era de demonstrat in cazul lui Uricec.
6.   Pentru Pupu trimis de
(24 sep 2008, 18:57:44
Bai Pupu. Ce naiba bai nu ai baut azi nici o sticla de whisky si ai luato razna. Pupu, baiatule, intelege odata ca esti pe ultima suta de metri in politica. Pd-ul tau e la fund ca Fluturache la pus la usa iar tu esti cunoscut la fiind omul PSD-ului, sau nu iti mai amintesti cand erai la usa lui Marza sa fi primit in PSD?! Bai Pupu, hai sa facem un pariu; pe 20 de sticle de whisky ca nu iei mai mult de 20% din voturile exprimate in colegiul tau! Esti terminat Pupu. Adios Pupus!
6.1  RE: Pentru Pupu trimis de
(25 sep 2008, 15:04:44
Cu cine sa faca pariu? Semneaza-te

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei