Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 sep 2008 - Anul XIII, nr. 214 (3895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ironii

Liberalii consideră că PD-L s-a transformat „într-un cor al suspinelor”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni consideră că PD-L s-a transformat „într-un cor al suspinelor, un cor al tânguielilor”, aluzie la faptul că în ultima vreme democrat-liberalii nu au făcut decât să ceară bani de la guvern. „Gheorghe Flutur este mai social democrat decât Gavril Mîrza. Din poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, în ultima perioadă stă doar cu mâna întinsă, iar PD-L-ul s-a transformat într-un cor al suspinelor şi un cor al tânguielilor după surse de finanţare de la guvern. Domnul Gheorghe Flutur ar trebui să cunoască şi alte surse de finanţare, dar în special ar trebui să gândească soluţii locale pentru susţinerea cheltuielilor necesare Consiliului Judeţean”, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Suceava, Iulian Angheluş.

El a spus că PD-L Suceava „are o mare problemă” şi în desemnarea candidaţilor.

„Se vehicula prezenţa într-un colegiu a lui Silviu Prigoană şi ne aşteptăm ca astăzi (nr- ieri) să fie nominalizată şi doamna Bahmuţeanu. Atât de mult susţinutul partid cu foarte multe valori arată de fapt că oamenii de valoare nu se îndreaptă spre partidul portocaliu”, a mai spus Angheluş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii consideră că PD-L s-a transformat „într-un cor al suspinelor”.
 Vizualizări articol: 877 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Liberalii consideră că PD-L s-a transformat „într-un cor al suspinelor”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Uite ca a iesit Anghelus trimis de
(11 sep 2008, 11:53:53
Vai mai Anghelush, ce tunsoare plastica ai, cand ai iesit? Lumea isi face de cap de cand nu mai vii pe aici. Iar PNLul a ajus un carlig de rufe, nu mai are nici o credibilitate de cand Capara a inceput sa behaie la luna si stele. Nu-ti mai zic de Stan, cu cap de bostan, numai in prostie o tine.

Tu ce mai faci? Cat mai e berea la tzap?
1.1  RE: Uite ca a iesit Anghelus trimis de
(11 sep 2008, 12:54:16
Iar maninci rahat BRICEGE ,de ce ii pupi in ... unde se duce si regele singur,ti_am mai zis ca esti mare lichea si iompostor se cunoaste ca esti ZOAIA din laturile PDLAtraiilor,cred cai fost la crisma cu ANdreica si acum cind ai scris erai mahmur.
2.   Corul (guitatul) pd-laturilor trimis de
(11 sep 2008, 13:28:23
Anghelus draga, la aceste creaturi adunate selectiv in functie de rat si pofta de a manca rahat la orice ora din zi si noapte, nu ai ce sa le ceri. De s-a pus poarta bucovineana in biroul sefului CJ si la care, prefectul din respect, a pus o portie mare de fan, Flutur rage, dar rage rau de tot iar ceilalti vitelusi invata si ei de la boul cel mare. Guitatul si grohaitul este specific porcilor, care reprezinta 50% din efectivul fermei lui Flutur, bineinteles, 50% sunt boi, vitelusi si alte lighioane. Cu asemenea specimene vrei tu Anghelus sa porti o discutie civilizata? Pune mana pe o bota cu tinte in cap si loveste-i direct intre coarne sau peste bot, alta sansa n-ai. Eu am incercat si nu am reusit.
3.   Pnl incotro trimis de
(11 sep 2008, 19:23:33
trebuie sa spun de la inceput ca liberalismul este singura doctrina pe care o pretuiesc, si cred cu tarie ca acest partid ar trebui sa aiba oameni mai buni si o soarta mai buna. din nefericire, iata-ma in corul celor care suspina, d-le anghelus, si asta din cauza deciziei colegilor dumitale, poate incluzindu-te, de a-l plasa pe dl. utecist-psdist firtescu pe listele liberale pentru un loc de deputat. nici acum nu mi-am revenit din soc! sa fie atita mizerie morala in partidul care a facut romania mare?

d-le anghelus, eu, votant pnl de la inceput, ma simt tradat de lichelele din partidul liberal! ce ai de spus, d-le anghelus, despre acest fapt?
4.   Succes trimis de
(11 sep 2008, 19:59:21
Mult succes domnule Anghelus !
5.   Ca a facut lucruri bune trimis de
(12 sep 2008, 02:31:57
dar mai trebuie in continuare.....ca e de lucru
6.   PDL, cel mai bun partid! trimis de
(12 sep 2008, 06:03:27
Stimate dle Anghelush, franghia aia de usturoi, cu care umblai tu la gat asta iarna, daca n-o papai cu Tractoras, acum era liniste si pace la sediu' PNL, nu se mai apropiatu duhurile rele si necuratul de voi. La toamna sa-ti procuri doua roabe cu usturoi, pe una s-o pui la rece iar cu cealalta sa ferci sediu PNL pe afara, peretii, acoperisul si in mod special tocurile usilor si geamurile, altfel fiara rosie va fi cu voi si in asternut.

Este adevarat ca dl Tractoras a adus 100 de organizatii in PNL, asa cum se lauda?

6.1  RE: PDL, cel mai bun partid! trimis de
(12 sep 2008, 08:10:01
Desi mi-am promis ca nu voi mai raspunde unor indivizi care-mi provoaca scarba,atrag atentia colegului Briceag ca in aceeasi locatie cu PNL fermenteaza filiala locala a PRM,noii prieteni ai PD-L-ului! Pe astia poti sa-i freci cu peria de sarma,nu cu usturoi,ca tot nu le mai scoti petele...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei