Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 sep 2008 - Anul XIII, nr. 214 (3895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Provocare

Girigan şi Onofrei, provocaţi de Burciu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prorectorul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, Aurel Burciu, candidatul PNL pentru Senat în colegiul Suceava, a lansat ieri o provocare către contracandidaţii săi de la PD-L şi PSD, respectiv Orest Onofrei şi Eugen Girigan.

Burciu i-a invitat pe cei doi „în mod amical” la discuţii şi dezbateri directe în faţa cetăţenilor, pentru ca aceştia să-şi dea votul în cunoştinţă de cauză.

„Sigur că, la prima vedere, pe hârtie domnul Onofrei pleacă dintr-o poziţie uşor mai favorabilă, dar votul uninominal este un pas în faţă comparativ cu votul pe liste. Studiile profesioniste arată că 75% din populaţie va vota persoanele şi nu partidul, şi atunci cred că ar fi de interes, pe de o parte pentru cetăţeni, pe de altă parte în spiritul legii, să începem şi discuţii directe. Aştept să vedem cum va reacţiona domnia sa”, a spus Burciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Girigan şi Onofrei, provocaţi de Burciu.
 Vizualizări articol: 1513 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Girigan şi Onofrei, provocaţi de Burciu5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Buricu pamantului face valuri trimis de
(11 sep 2008, 12:09:33
Se pare ca dl Girigan nu este avantajat de aceasta intalnire. Dl Onofrei stie politica si nevoile sucevei de 10 ori mai mult decat Buricu.

Nu stiu de ce se burikeaza Buricu pt. ca nu e nimic de el. Onofrei este cu 10 clase mai sus.

2.   ... trimis de
(11 sep 2008, 12:16:24
dl briceag sa inteleg ca faci parte din corul laudatorilor platiti ai pd-l-ului.
2.1  RE: ... trimis de
(11 sep 2008, 12:27:10
cu Briceag ai nimerit-o . Cel mai avantajat de aceasta intalnire este Girigan. Onofrei va incerca sa pronunte corect 2 cuvinte iar Burciu va visa cu capul in nori. El nici nevoile facultatii nu le cunoaste bine , daramite ale Sucevei.
2.2  RE: ... trimis de
(11 sep 2008, 12:59:57
Briceag candideaza tu astia sint niste nimeni,Onofrei la cai i morti dela radauti cind era sef.
3.   Burciu da clasa la astia doi care nu stiu politica trimis de
(11 sep 2008, 13:14:03
Burciu e destept ba bricege ruginit.....Onofrei se screme sa scoata un cuvant la o ora si ala greu si gresit,iar Girigan e cu pluta ca psd....tot arborele genealogic a lui Onofrei ingrijitor la porci si Girigan drumar la psd nu face nici 10% din Burciu
4.   Pentru nr. 5 trimis de
(11 sep 2008, 14:14:13
Mama draga, nu este rusine a fi ingrijitor la porci, si nici drumar nu trebuie sa fie o profesie nerespectata. Dimpotriva, orice preocupare cu care-ti castigi o bucanta de paine cinstit trebuie sa se bucure de respect maxim.

Aici vorbim de experienta, merite personale/profesionale, potential si caracter, ceea ce cred ca exista la Girian si Onofrei. Buriku pare ciudat de tot, dimpotriva a inceput sa pape khkha prin ziare, iar la scoala acolo arde gazul de pomana calului. Adica papa banii pe 'nica!

Deci, reconsidera-ti pozitia fata de lume precum Buricu.
5.   Cred trimis de
(11 sep 2008, 14:57:00
Eu cred ca Dl Girigan este cel mai bun si el a aratat-o prin fapte nu numai prin vorbe
6.   Tot respectul pentru prof.univ.dr. Burciu! trimis de
(11 sep 2008, 21:41:57
Acum 3 ani l-am avut coordonator al lucrarii de disertatie pe Dl. Burciu.Nu am decat cuvinte de lauda si multa stima. Contrar celor care cred ca un profesor te apreciaza doar daca il "stimulezi", la mine nu a fost cazul. Examenul in sine a fost o provocare intelectuala foarte placuta. Stiti ce este culmea? Profesorii mei timp de 6 ani, de la administratie, mi-au dat 9, in timp ce domnia sa si alt profesor m-au apreciat cu 10. Cat despre dialogul sau cu indivizii de mai sus, n-are rost sa vorbim, este cu 15 ani de scoala si experienta peste ei. Desi am votat pedelaturile la locale (apropo primarul Lungu este CEA MAI NEAGRA DEZILUZIE pt. ce a facut de la preluarea noului mandat) la legislative Dl. Burciu are votul meu.
7.   Pt.d-l pro.Burciu trimis de
(11 sep 2008, 23:29:29
L-am avut si eu profesor si mi-a placut foarte tare,este unul din putinii profesori universitari adevarati.Ca pregatire,ceilalti doi nu se pot compara cu el.Pacat insa ca pentru acesti oameni nu exista un partid in Romania,sunt prea valorosi.Sper din tot sufletul sa aiba sansa sa faca ceva cu adevarat maret pt.judetul Suceava.
8.   D nul Burciu e un adevarat intelectual trimis de
(12 sep 2008, 02:16:46
ceilalti doi sunt ca doi incepatori chiar de sunt in floarea varstei..PNL are votul meu
9.   CELE TREI PENSIUNI DE LA SUCEVITA trimis de
(12 sep 2008, 10:16:54
DE CE ATI STERS MESAJUL IN CARE SPUNEAM CA ASTAZI 12 SEPTEMBRIE LA DORNESTI SE INAUGUREAZA FABRICA PRIVATA CU AUSTRIECII IN CARE ONOFREI ESTE ACTIONAR SI A CONTRIBUIT CU 100HA TEREN PE CARE L A ACHIZITIONAT IN TIMPUL MANDATULUI DE PREFECT , CUNOASTE POLITCA DOAR PENTRU EL ... SPUNE TI MI UN OBIECTIV SAU O ACTIUNE DE LUI ORESTE IN INTERESUL SOCIETATII SUCEVENE ?????? CEI DE LA MONITORUL SPER SA VA VINDETI BINE CA STERGETII ANUMITE COMENTARII LA ADRESA LUI ORESTE.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei