Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 sep 2008 - Anul XIII, nr. 214 (3895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Jumătate dintre suceveni au rămas astăzi fără apă caldă

Joi, 11 Septembrie 2008 (18:02:05)


La doar câteva zile după ce a fost reluată furnizarea apei calde, învechitul sistem de termoficare a început să cedeze în mai multe zone ale Sucevei, lăsând jumătate din municipiu fără apă caldă.


Avariile apărute pe magistrala II de termoficare şi pe câteva rute secundare au lăsat fără apă caldă locuitorii cartierelor Obcini, George Enescu şi Zamca, adică aproape jumătate din consumatorii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare.


Prima avarie a apărut în cursul nopţii, în cartierul George Enescu, dar de cum s-a intervenit şi a fost stopată curgerea inutilă a apei calde, conducta magistrală de termoficare, care alimentează cartierele George Enescu şi Obcini, a pleznit în alte două locuri, pe strada Armenească, provocând o situaţie mai gravă decât cea anterioară.
În aceste condiţii, Termica a fost nevoită să întrerupă total furnizarea apei calde către cele două cartiere, mai ales că în Obcini acest lucru s-ar fi întâmplat oricum, ca urmare a întreruperii furnizării apei reci de către ACET, până la ora 21.00, în scopul executării unei lucrări programate.


Vechimea instalaţiilor de termoficare, de aproximativ 40 – 50  de ani, şi-a spus din nou cuvântul atunci când alte două avarii au apărut pe strada Dobrogeanu Gherea şi pe strada Scurtă, ducând la oprirea furnizării apei calde şi către locuitorii din Zamca.


Practic, avariile s-au ţinut lanţ, lăsând fără apă caldă zeci de mii de locuitori ai Sucevei.
Directorul de termoficare al Termica, Neculai Frunzaru, a precizat că pentru remedierea avariilor se va lucra toată noaptea, estimându-se că apa caldă ar putea reveni la robinetele sucevenilor afectaţi astăzi, dar după ora 10.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătate dintre suceveni au rămas astăzi fără apă caldă.
 Vizualizări articol: 979 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Jumătate dintre suceveni au rămas astăzi fără apă caldă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Apa calda trimis de
(11 sep 2008, 22:39:57
ce frumos si de la obraz ne mintiti , apa calda nu am avut cei din george enescu din data de 10 dimineata. in bataie de joc a curs toata ziua apa rece pe conducta de apa calda. CE REPARATII SAU FACUT IN CELE DOUA SAPTAMANI CAT NU AM AVUT APA CALDA. OARE NU AU STAPAN CEI CE SE OCUPA DE ACESTE LUCRARI, STIU NUMAI SA INCARCE NOTA DE PLATA. CATE VILISOARE SI ALTE CONSTRUCTII SE MAI FAC ODATA CU ASA ZISA REPARATIE GENERALA???----CAND OARE VOM AVEA SI NOI SERVICII DE CALITATE IN ACEST ORAS [ RESEDINTA DE JUDET???, OARE,??? ]-----SE AUDE D-LE PRIMAR SAU NUMAI CAND SUNT ALEGERI FACETI PROMISIUNI SI APOI DUPA POTOPUL. VIN INDATA PARLAMENTARELE CU CE O SA NE MAI MINTITI------O SA VA VOTAM ASA CUM MERITATI---UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE???.....................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei