Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 sep 2008 - Anul XIII, nr. 214 (3895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Democrat liberalii critică „acţiunile politice ale apoliticului Băişanu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L la Camera Deputaţilor pe colegiul Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc, Dan Gabriel Gospodaru, critică modul în care îşi desfăşoară activitatea prefectul apolitic Alexandru Băişanu, care se preocupă mai mult de propria sa imagine şi de politică decât de treburile instituţiei.

Gospodaru a dat ca exemplu „aşa zisa vizită de lucru” pe care prefectul a efectuat-o în aceste zile la serviciul înmatriculări maşini şi permise auto, „chipurile să vadă care este situaţia acolo”, scopul fiind de fapt acela de a face „o baie de mulţime” şi de a arăta oamenilor că deţine soluţia care le va aduce condiţii mai civilizate la ghişee.

„Se vede de la o poştă că ceea ce face prefectul Băişanu este fals. Nu poţi să plângi pe umerii oamenilor, când de fapt el este cel care ar fi trebuit să se ocupe de rezolvarea situaţiei la serviciul înmatriculări maşini şi permise auto, care oferă oamenilor nişte condiţii ce nu pot fi descrise în cuvinte.

Prefectul încearcă acum să-i responsabilizeze pe parlamentari, care ar trebui să facă presiuni la Bucureşti pentru a obţine banii necesari unei noi locaţii pentru acest serviciu. Iarăşi dă dovadă de ipocrizie, pentru că banii el trebuie să-i aducă, în condiţiile în care acel serviciu se află în subordinea Prefecturii. Credeţi că guvernul liberal va ţine cont de părerea unui parlamentar democrat liberal?

Prefectul nu face decât să arunce praf în ochii oamenilor, să creeze o responsabilizare generală, să distorsioneze realitatea pentru a câştiga puncte electorale în perspectiva alegerilor care vin, când va candida pentru un mandat de deputat”, a declarat Gospodaru.

El crede că Băişanu nu face decât să joace teatru şi că rolul de prefect nu-l prinde. „Ultimul act al piesei de teatru în care joacă domnul Băişanu, care, din câte ştiu, chiar a jucat într-o trupă de amatori se va consuma probabil pe 30 noiembrie, când cortina va cădea, iar lumea îl va uita”, a spus democrat liberalul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Democrat liberalii critică „acţiunile politice ale apoliticului Băişanu”.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Democrat liberalii critică „acţiunile politice ale apoliticului Băişanu”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Domn doctor trimis de
(11 sep 2008, 12:05:08
Domnul doctor, veziti de treaba. Pe Humor si Campulung vor castiga liberalii. Si lasa+l pe prefect in pace, spre deosebire de Onofrei spaga, macar doctorul Baisanu se chinuie sa faca ceva pentru judetul Suceava. De ce pseudo-prefectul Onofrei in 4 ani de zile nu i-a dus macar o data pe ziaristi la inmatriculari si nu a facut nimic pentru cei de acolo? Pentru ca l-a durut in cot
2.   Servicii administrative conrupte trimis de
(11 sep 2008, 12:36:15
De cand se stie, serviciile de radieri si inmatriculari auto a fost supra aglomerat, la fel ca la pasapoarte.

Aceste servicii sunt special concepute sa functioneze ff greoi, altfel nu ar scoate shpaga salariatii conrupti din sistem.

Iar la ziarisi le este frica sa se apropie de aceste institutii fiindca-si vad mamaliga in pericol.

Deci, nu mai votati conruptul PSD/PCR, care va face viata grea!

Baiesanu este nevinovat, nu poate schimba nimic, fiindca prefectura nu are parghii, vorba lui Onofrei. Prefectii vin si pleaca, shpertarii raman.
3.   Pt Onofrei trimis de
(11 sep 2008, 16:04:47
VEZI BINE CA TI AU VENIT AUSTRIECII LA DORNESTI . ACESTA AI REUSIT PACAT CA NU I PENTRU JUDET SI NUMAI PT TINE. J P A G AR U L E.
4.   Gura pacatosului... trimis de
(12 sep 2008, 08:03:52
Dar despre actiunile politice ale apoliticului Basescu,ne poate spune reputatul medic cateva cuvinte? Am pretentii de la matale,nu de alta,dar spre deosebire de alti medici, dumneata tratezi oameni,nu copaci sau animale. Incearca,stimabile,pentru inceput,sa-ti scoti barna din propriul ochi...astfel vei putea studia mai usor paiul din ochiul vecinului!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei