Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 sep 2008 - Anul XIII, nr. 214 (3895)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Olărean, acuzat că pregăteşte o deturnare de fonduri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Viceprimarul municipiului Rădăuţi, Constantin Galan, a insinuat ieri, într-o conferinţă de presă, că primarul rădăuţean, Aurel Olărean, pregăteşte o deturnare de fonduri către o firmă din Bucureşti.

Mai exact, Galan a afirmat că şeful administraţiei locale intenţionează să achite suma de 559,5 milioane de lei vechi către societatea comercială Urban SA din Râmnicu Vâlcea – sucursala Bucureşti din fondurile pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor, în condiţiile în care firma respectivă ar fi efectuat doar lucrări de igienizare a arterelor de circulaţie şi toaletare a arborilor ornamentali din municipiu. Mai mult, aceste lucrări au fost anunţate de primar, încă din timpul verii, ca lucrări sponsorizate.

„Dacă factura a fost refuzată iniţial de Primărie, acum se susţine că firma respectivă şi-a adus aportul la înlăturarea efectelor inundaţiilor”, a precizat viceprimarul.

Galan a pus la dispoziţia mass-media copii după factura emisă de firma Urban SA, dar şi după „procesul verbal  de recepţie al lucrărilor executate la infrastructura municipiului Rădăuţi ca urmare a inundaţiilor şi înlăturarea efectelor acestora”, proces verbal pe care vicepreşedintele Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă, viceprimarul Constantin Galan, a refuzat să-l semneze, ba mai mult a specificat pe document - „nu este real, situaţie nejustificată”.

 

„Nu se pot face îndiguiri cu o Dacie Logan”

„Am refuzat să semnez acest document pentru că această situaţie nu este reală, nu se pot face îndiguiri cu o Dacie Logan”, a mai spus viceprimarul rădăuţean, cu referire la logistica utilizată de firma bucureşteană.

Potrivit procesului-verbal pus la dispoziţie de viceprimarul Galan, SC Urban SA ar fi efectuat: „evacuare de bunuri materiale din gospodăriile cetăţenilor  în valoare de 7.850 lei, supraînălţare canale de aducţiune şi preluare a apelor pluviale - 18.525 lei, distribuţie de apă minerală cetăţenilor evacuaţi -  2.150 lei şi curăţirea rigolelor de aluviuni pe strada 1 Mai -  21.475 lei”, cu menţiunea că aceste preţuri nu cuprind TVA.

De asemenea, Galan i-a recomandat primarului Olărean, ca pe viitor, „să lucreze pentru cetăţenii municipiului şi nu cu interes pentru alte firme”.

La ora realizării acestui material (n.r. - ieri după-amiază) primarul Olărean nu a putut fi contactat pentru că se afla într-o şedinţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Olărean, acuzat că pregăteşte o deturnare de fonduri.
 Vizualizări articol: 1042 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 4 voturi
Olărean, acuzat că pregăteşte o deturnare de fonduri4.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Of trimis de
(11 sep 2008, 12:15:09
Astia se manaca intre ei.Nici Olarean si nici galan nu sunt cheie de biserica
1.1  RE: Of trimis de
(11 sep 2008, 17:26:14
CRED CA CEL MAI BINE AR FI CA MICUL GALAN SA SE IMPACA CU MARELA OLAREAN.SA NE ZICA GALAN CE A FACUT DE CAND E VICE...OLAREAN A FACUT DESTULE PT RADAUTENI
1.2  RE: Of trimis de
(11 sep 2008, 18:54:44
chiar sunt curios ce a facut olarean pentru radauteni?:))
1.3  RE: Of trimis de
(11 sep 2008, 22:15:35
ti-a dat-o la muuuie fraiere
2.   Mare atentie la hotul de Olarean trimis de
(11 sep 2008, 12:45:22
Atrageam atentia asupra acestui fapt, tot pe forum, acum cateva zile in urma. Aceasta firma a renovat si restaurantul "Lac", care pana dupa alegerile locale era in paragina, iar lucratorii din R. Valcea au fost cazati la o pensiune din Marginea. Precis, aceasta pensiune nu apartine unui liberal, taranist sau psd-ist. Primarul din R. Valcea este PD-Latrau, deci mafia nu are granite. Atentie mare domnilor consilieri care nu faceti jocurile acestui sterge puntea de Olarean, banul public trebuie ferit de acesti mana lunga ai lui Flutur. Mai ales ca vine campania si iarasi trebuie sa mai faca niste "donatii crestinesti contra voturi". Succes Galan, faci treaba buna.
3.   MARE,MARE ATENTIE trimis de
(11 sep 2008, 13:30:38
CE-ATI CREZUT, CA BANII CHELTUITI IN CAMPANIE NU TREBUIE RECUPERATI? V-ATI INSELAT AMARNIC.VETI VEDEA CATE MAFIOTENII SE VOR PRODUCE CU INGADUINTA LUI FLUTR.
4.   Tepe trimis de
(11 sep 2008, 14:02:29
Felicitari lui Flutur ca s-a inconjurat de toti mafiortii Sucevei. Ne vedem in Noiembrie la alegeri...
5.   Adevarul gol golut trimis de
(11 sep 2008, 15:08:20
vicele galan daca vrea sa ne spuna de ce a semnat pentru sc. servicii comunale sa ,cum pot ei justifica lucrari in valoare de 3 miliarde de lei vechi .
6.   In galetile portocalii trimis de
(11 sep 2008, 16:26:35
aveti gard portocaliu in centru!E suficient pentru anul asta.
7.   Despre cei de la Urban ... trimis de
(11 sep 2008, 16:58:55
Cei de la firma Urban chiar au facut curatenie, acolo unde in trecut cei de la primarie sau servicii comunale nu au facut. Deci ...?
8.   Lasa-ne galan ca ne-am saturat de tine! trimis de
(11 sep 2008, 17:23:09
galan asta numai de prostii se tine.a uitat ce a facut cand olarean si-a deschis biserica?...a parcat 2 tiruri pe st.cel mare duminica dimineata,chiar in fata bisericii,chiar in ziua cand se sfintea biserica,tocmai pentru a incurca circulatia celor ce veneau in acea zi la slujba de sfintire si pentru a-l enerva pe olarean.galan se tine doar de prostii si-i da foc tot lui olarean.ma bucur ca olarean nu a bagat in seama MAGARIILE acestui nichiduta,zis galan.
9.   TARE IL MANINCA PE GALAN trimis de
(11 sep 2008, 17:28:27
TARE IL MANINCA PE GALAN SI CRED CA OLAREAN O SA IL SCARPINE ODATA BINE
10.   Rupe-l Galane!!!!! trimis de
(11 sep 2008, 18:52:38
Pentru Q7 in primul rand: Ce i-a facut Olarean fiului lui Galan la sucevita inainte de nunta acestuia, tu ce i-ai fi facut bai lingaule de cururi portocalii. Rupe-l Galane pe acest asa zis PRIMAR, sa fie vai de steaua lui norocoasa.
11.   Deturnare trimis de
(11 sep 2008, 20:37:18
Din comentariile de mai sus se poate deduce ca radautenii si-ar dori o deturnare de primar.
11.1  RE: Deturnare trimis de
(11 sep 2008, 22:17:03
rectifica deturnare de viceprimar
12.   DATIVA DEMISIA trimis de
(11 sep 2008, 22:35:50
OLAREAN,OLAREANE,-GALAN ,GALANE,LUOATIVA DE MANA SI DATIVA DEMISIA DE ONOARE,DACA NU NUMAI DNA VA PUNE LA PUNCT(DUPA ALEGERI) SUNT PE URMELE VOASTRE ZORO
13.   NISTE HOTI! trimis de
(12 sep 2008, 00:49:44
PE CE PUN MANA NU IARTA,ORICE MAGARIE SE POATE FACE NU SE DAU DEOPARTE!NISTE MAGARI!
14.   Nu se mai termina? trimis de
(12 sep 2008, 08:41:58
Nu se mai termina scandalurile de la Radauti, fiindca de la alegeri acest oras s-a evidentiat numai prin scandalurile din cadrul noii echipe de conducere?! Stie cineva sa ne spuna despre ce e vorba, de la ce-mparteala nu se-nteleg? Acolo se intampla si altceva decat scandaluri?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei