Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2008 - Anul XIII, nr. 188 (3869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La judecata colegilor

PD-L Suceava îi vrea pe Năstase şi Mitrea în instanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Parlamentarii PD-L de Suceava vor fi prezenţi la sesiunea extraordinară a Camerei Deputaţilor din 13 august şi vor vota pentru trimiterea în instanţă a dosarelor lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea. Deputatul Dumitru Pardău a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că miercuri dimineaţă va depune jurământul, în calitate de deputat, şi Eugen Uricec, cel care l-a înlocuit pe Aurel Olărean, ales primar de Rădăuţi, şi votul deputaţilor PD-L va fi pentru trimiterea în judecată a lui Mitrea şi a lui Năstase.

Pardău a mai spus că toţi colegii săi de la Suceava vor avea o poziţie unitară în cadrul grupului PD-L şi la un alt punct al dezbaterilor din sesiunea extraordinară, la discutarea situaţiei sinistraţilor din Moldova, şi că vor milita pentru ca Guvernul să aloce fondurile necesare refacerii judeţului Suceava după inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie. Pardău a precizat că va prezenta o situaţie exactă a necesarului de fonduri pentru reconstrucţie.

Camera Deputaţilor se întruneşte în sesiune extraordinară în data de 13 august, după ce conducerea instituţiei a aprobat cererea preşedintelui Traian Băsescu de a o convoca pentru discuţia cazurilor Năstase şi Mitrea.

Parlamentarii trebuie să decidă dacă vor ajunge în instanţă dosarele lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea pentru care procurorii Departamentului Naţional Anticorupţie au cerut avizul Parlamentului. Atât Năstase, cât şi Mitrea sunt învinuiţi de procurori de luare de mită, trafic de influenţă şi fals în acte publice, în perioada în care erau prim- ministru, respectiv ministru al transporturilor.

 

Pardău cere subvenţiile pentru ţăranii din zona montană

Deputatul Dumitru Pardău a mai arătat, în aceeaşi conferinţă de presă, că Guvernul nu pune în aplicare un amendament la Legea bugetului, conform căruia ţăranii din zona montană ar trebui să primească subvenţii pentru achiziţionarea de aparate de muls, pentru înfiinţarea de centre de sacrificare a animalelor în zonele aflate la mare distanţă de abatoare etc.

„Până acum nu s-a alocat nici un leu, Guvernul nu a transferat nici un ban la Ministerul Agriculturii în acest scop. Unde sunt banii aprobaţi de noi prin Legea bugetului?”, a întrebat parlamentarul.

El a mai precizat că va face şi o interpelare către Guvern pe această temă pentru că la cabinetul său parlamentar „sute de oameni vin şi se plâng că n-au sprijin de la Guvern”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L Suceava îi vrea pe Năstase şi Mitrea în instanţă.
 Vizualizări articol: 422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L Suceava îi vrea pe Năstase şi Mitrea în instanţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politie politica trimis de
(12 aug 2008, 11:50:47
Da, Nastase si Mitrea sa mearga in instanta, dar numai dupa ce se vor deschide dosarele "flota" si "Mihaileanu" si va merge si bashe in instanta. Doar atunci se poate spune ca justitia este impartiala si nu face jocurile celor de la putere!
2.   Psd il vrea in instanta pe O.O. trimis de
(12 aug 2008, 15:37:00
adica pe pocaiala de orest onofrei care a omorat un om cu masina si nu a patit nimic in instanta. pentru omor din culpa se dau minim 3 ani.
3.   Legea sa fie aplicata trimis de
(12 aug 2008, 16:34:23
aveti perfecta dreptate legea trebuie respectata de toti CLAR .La noi cine este la putere il freaca pe cel din opozitie si invers .DREPTATEA A MURIT DE MILT IN ROMANIA .
4.   CARE LEGE? trimis de
(13 aug 2008, 01:28:06
NASTASE SI MITREA MERGEAU CU DRACU DE ILIESCU intr-o caleasca si se intilnesc cu DREPTATEA :

-HAI CU NOI DE CE MERGI PE JOS?

-N-AM BANI ,SUNT OBOSITA SI INFOMETATA.

-TE INVITAM NOI LA o pensiune din SUCEVITA si halim o ciorba ...

Maninca si la sfirsit cer restul de la ospatar.

Acesta spune :care rest ca nu a-ti platit!

Dreptatea spune:asa o fi dar am mancat si eu cu NASTASE si MITREA!

DAR cati inca or mancat!!!!!!!!!
5.   Hotii PSD/PCR la bulau trimis de
(13 aug 2008, 03:30:32
Borfasii PSD/PCR, care au cotropit si furat tara, sa fie arestati dupa aia cercetati.
5.1  RE: Hotii PSD/PCR la bulau trimis de
(13 aug 2008, 08:14:51
Esti o pedelatura scarboasa?! Acum ii faci borfasi pe cei de la PSD dar uiti ca sunteti frati de sange (ati supt la acelasi san, ati fost impreuna in Internationala socialista pana acum trei ani!). Generalizezi, luandu-te de toti pesedistii, dar nu zici nimic de furaciunile din anii 1996 - 2000 facute de sefii vostri din Suceava (amandoi directori). Sunteti cei mai mari IPOCRITI!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei