Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2008 - Anul XIII, nr. 188 (3869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Reacţie

Andreica îl ia peste picior pe Nechifor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Afirmaţiile europarlamentarului PSD de Suceava, Cătălin Nechifor, cu privire la necesitatea înfiinţării de culturi de orez în zonele marilor cursuri de apă, care să atenueze efectul inundaţiilor, a stârnit reacţia purtătorului de cuvânt al PD-L Suceava, deputatul Romică Andreica.

Acesta l-a luat peste picior pe Nechifor, considerând că „soluţia miraculoasă” oferită de europarlamentarul social democrat l-ar face invidios până şi pe Ion Iliescu, specialist în domeniul hidro.

„Ştiţi  cu toţii că în politica românească au fost şi sunt la nivel de vârf reprezentaţi o anumită categorie de specialişti în domeniul hidro, şi mă refer la Petre Roman, Ion Iliescu sau Călin Popescu Tăriceanu. Dacă specialiştii nu au reuşit să vină cu soluţii pentru limitarea efectelor inundaţiilor, iată că aceste soluţii vin din sfera politicului, şi mă refer strict la domnul Cătălin Nechifor. Dacă există şi un suport real în afirmaţiile acestuia, cum că aceste culturi de orez pot prelua excesul de apă, de aici până la a rezolva problema  suprafeţelor inundabile este cale lungă. Probabil şi domnul Iliescu, ca şi specialist, este invidios pe domnul Cătălin Nechifor în privinţa acestei soluţii miraculoase”, a declarat Andreica.

 

„Probabil că domnul Nechifor a fost inspirat din transmisiunile televizate de la Jocurile Olimpice din China”

Deputatul PD-L se întreabă dacă soluţia oferită de Nechifor va face parte din programul pe care-l va prezenta la alegerile parlamentare din toamnă, „având în vedere că pe piaţă sunt speculaţii că domnul Nechifor ar candida pe colegiul Fălticeni”.

„Probabil dumnealui a fost inspirat din transmisiunile televizate de la Jocurile Olimpice din China şi mă şi gândesc acum că ar putea urma reportaje despre bucătăria chinezească şi vom avea în zilele următoare şi soluţii privind, ştiu eu, rezolvarea crizei câinilor comunitari. Având în vedere că există totuşi o cenzură a Partidului Comunist Chinez, sper să nu dea unora idei în campania electorală de a promite că vor transforma Palatul Culturii în cuibul de păsări sau Delta Dunării în cubul de apă”, a conchis Andreica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreica îl ia peste picior pe Nechifor.
 Vizualizări articol: 981 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Andreica îl ia peste picior pe Nechifor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ANDR trimis de
(12 aug 2008, 11:50:24
NU II ESTE RUSINE ACESTUI DEPUTAT ANONIM SA TOT IASA ACUM CU DECLARATII ELECTORALE IMPOTRIVA PSD-ULUI? NU A AUZIT NIMENI DE EL 4 ANI. SE POATE COMPARA EL CU EUROPARLAMENTARUL CATALIN NECHIFOR? MAI BINE AR MERGE LA PESCUIT SI LA SPRITURI, CA ACOLO AM INTELES CA E SPECIALIST!!!
1.1  RE: ANDR trimis de
(12 aug 2008, 17:26:17
Coana Ada, las-o jos ca macane.Sa propui infiintarea de orezarii pe Prut si pe Siret in amonte este o utopie. O propunere de bun simt a lui Nechifor Cotcariu, ar fi fost sa se continuie amenajarea sistemului de irigatii si prevenirea inundatiilor inceput pe timpul Presedintelui Ceausescu dupa un proiect al prof. Ion Ionescu de la Brad din anul 1879, paralel cu Siretul de inainte de Roman pana aproape de Focsani ,care in anul 1989 era terminat in procent de 80 la suta , dar minti bolnave l-au lasat in paragina. Cine bine ar fi prins deversarea Siretului prin ecluze in canalul de aductiune. Asa ne trebuie daca suntem pampalai.
2.   ANDREICA trimis de
(12 aug 2008, 11:51:52
NU A AUZIT NIMENI DE ACEST DEPUTAT, SE TOT BURICA ACUM DAR DEGEABA CA TOT NU IL VOM VOTA
3.   D trimis de
(12 aug 2008, 11:53:44
SE STIU MULTE DESPRE EL. E BUN NUMAI SA FACA MISTO. CA DOAR NU VOM VOTA UN CIRCAR. SE VOR AUZI MAI MULTE DESPRE EL IN PERIOADA URMATOARE
4.   Lasa-ne trimis de
(12 aug 2008, 12:49:18
de ce nu vine dumnealui cu o idee? sau stie doar sa critice? sa vina si dl. Andreica cu o propunere, sa vedem daca e mai buna, macar dl. Nechifor a incercat..incercarea moarte n-are, parerea mea
5.   Elena trimis de
(12 aug 2008, 14:32:52
S-a trezit si Andreica din mahmureala si face bascalie de altii. Ce-a facut Andreica pentru jud. Suceava in acesti 4ani ?Crede ca mai pacaleste electoratul inca o data? Se inseala ,este un nimeni pentru Falticeni ,iar acum ,mai nou s-a apucat sa- i muste de fund pe psd-isti,ca doar la asa ceva se mai pricepe.
6.   Andreica, nu baga zdreanta in seama. trimis de
(13 aug 2008, 03:22:04
Mai nea Andreica, nu mai baga in seama pe zdreanta asta comunista de Nechifor, fiindca numai prostii vorbeste. Un idiot cu clopot la gat isi face reclama pentru parlamentar cu tot soiul de prostii.

O sa-l voteze cainele meu si porkul lui Take, fiindca-i place orezul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei