Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2008 - Anul XIII, nr. 188 (3869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Organizaţia de Tineret PD-L Suceava sancţionează guvernarea PNL-UDMR-PSD şi solicită fonduri pentru tinerii şi copiii afectaţi de sărăcie

Parlamentul European a adoptat în data de 17.06.2008, la Strasbourg, decizia de instituire a Anului European al Luptei împotriva Sărăciei şi Excluziunii Sociale - 2010. În cursul acestui an vor avea loc evenimente de conştientizare asupra problemelor celor afectaţi de sărăcie în cadrul Uniunii Europene şi vor fi instituite programe europene pentru combaterea acestui fenomen.

„Dintre cei 78 de milioane de cetăţeni europeni care trăiesc în sărăcie, 19 milioane sunt copii. Este adevărat că Uniunea Europeană oferă fonduri pentru fructe şi lactate în şcoli sau bani pentru educaţia şcolarilor, însă consider că este nevoie de programe concrete care să vizeze copiii din familii sărace şi fonduri europene pentru aceşti oameni".

Conform ultimelor studii făcute de UNICEF, în România, încă există un număr mare de copii care trăiesc în sărăcie. Datele arată că un copil din cinci trăieşte în sărăcie. Pe această temă, există şi o mare diferenţă între copiii din mediul rural şi copiii din mediul urban. Rata de sărăcie printre romi este de trei ori mai mare comparativ cu rata la nivel naţional. Disproporţii mari apar şi în alte domenii, cum ar fi abandonul şcolar. Dacă un copil renunţă la şcoală, şansele şi oportunităţile lui viaţă sunt diminuate. Educaţia şi completarea acesteia sunt esenţiale în formarea şi dezvoltarea individuală precum şi a fiecărei comunităţii.

Organizaţia de Tineret PD-L Suceava îi solicită domnului Tăriceanu şi actualului Guvern să se implice nu doar în programul „Cornul şi Laptele ”, ci şi in alte proiecte ce pot combate sărăcia în rândul tinerilor.

Organizaţia Judeţeană de Tineret a PD-L Suceava
Preşedinte,
Marius Mihai BOGHIAN
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Organizaţia de Tineret PD-L Suceava sancţionează guvernarea PNL-UDMR-PSD şi solicită fonduri pentru tinerii şi copiii afectaţi de sărăcie.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Organizaţia de Tineret PD-L Suceava sancţionează guvernarea PNL-UDMR-PSD şi solicită fonduri pentru tinerii şi copiii afectaţi de sărăcie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prostii trimis de
(12 aug 2008, 12:09:18
s-a trezit si Boghean. La PD-L se spun lucruri trasnite
1.1  RE: Prostii trimis de
(14 aug 2008, 02:25:35
Datele arata ca Domnu Boghean a fost taietor de bilete la 4u, si de atat va ramane bun in toata viata lui, atat timp cat canta dupa cum i se sufla la ureche. Ia zi Marius, de unde ai luat articolul? De pe wikipedia?
2.   Bai tampitelule trimis de
(12 aug 2008, 17:37:30
Tu stii din cine se formeaza Guvernul? Din ministri natafletule. Unde ai vazut tu in Guvernele Tariceanu Grecoteiul picior de ministru PSD? Mai caca-ti gura si nu umbla cu sforaituri de acest gen.
2.1  RE: Bai tampitelule trimis de
(12 aug 2008, 23:42:04
nu fi neghiob, ca te vede lumea mai. guvernarea e pnl-udmr si sustinuta clar pe fata de psd. va spun eu cum : pnl lasa sau baga pe functii directori psd iar psd sustine legile guvernului, nu e clar? Patriciu a sponsorizat si psd si pnl , chiar nu e evident ca psd si pnl sunt ca fratii? populatia va sanctiona si mai dur aceste 2 partide. eu nu votez cu nimeni dar nici psd si pnl nu votez. din 3 rele aleg totusi pdl.
3.   Pnl sustinut clar de psd trimis de
(12 aug 2008, 23:38:15
mai comunistilor ...cum nu e guvernare PSD cand PNL si UDMR au doar 22% din deputati si senatori ...macar nu mai mancati k.k degeaba ....oamenii o sa sanctioneze marlanii PSD si oamenii nu sunt atat de prosti sa creada ca PNL-ul nu e santajat de PSD ....vreti sa aducem dovezi concrete ....??
4.   E ok articolul trimis de
(12 aug 2008, 23:46:01
ARTICOLUL ASTA E CHIAR OK. SA VEDETI CE ZICE NECHIFOR ASTA DE LA PSD , CA NOI TREBUIE SA PUNEM OREZ IN LOC DE GRAU, ASTA E ARTICOL DE NEBUN, NU ARTICOLUL TINERILOR PDL. TINERII DE LA PDL CER FONDURI PT COPIII SARACI, IAR NECHIFOR DE LA PSD CARE VREA SA FIE DEPUTAT VREA SA PLANTEZE OREZ. OARE CARE E MAI NEBUN??????????
5.   Psd,UDMR,PNL & ACTUALA PUTOARE trimis de
(13 aug 2008, 01:45:29
SA SUGA CORNU DE LA TOTI CEI AFECTATI DE INUNDATII,MAI ALES TOTI SPECIALISTII DE LA SGA-slugi politice pe tot restul vietii lor;****ari si incompetenti....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei