Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2008 - Anul XIII, nr. 188 (3869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politică

PSD îl acuză pe Tăriceanu că nu şi-a întrerupt concediul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul de Suceava Mirela Adomnicăi îl acuză pe primul ministru că nu şi-a întrerupt concediul, apreciind că situaţia internă şi internaţională ar fi impus acest lucru

Deputatul PSD de Suceava Mirela Adomnicăi i-a reproşat, ieri, premierului Călin Popescu Tăriceanu, că a plecat în concediu de odihnă „şi a lăsat baltă sinistraţii din Moldova”, că nu şi-a întrerupt vacanţa pentru a participa la deschiderea Jocurilor Olimpice şi la reuniunea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, convocat după declanşarea conflictului din Georgia.

„Premierul a fugit în vacanţă şi a lăsat baltă sinistraţii din Moldova, deşi situaţia lor este departe de a fi rezolvată. Apoi, considerăm că era necesară prezenţa premierului la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Beijing, unde peste 100 de şefi de stat şi de guvern şi-au făcut timp să participe. Iar incidentele armate din Georgia, care au pus pe jar oficialităţi de pe tot mapamondul, îl lasă indiferent pe premierul nostru, care nu catadicseşte să-şi întrerupă concediul la Nisa şi să participe la CSAT”, a declarat, în conferinţă de presă, deputatul Mirela Adomnicăi.

Ea recunoaşte că la nivelul CSAT nu se putea adopta o poziţie contrară UE sau NATO şi că nici la această oră cele două structuri, din care România face parte, încă nu au formulat un punct de vedere comun, dar a arătat că „pe diverse căi, militare, diplomatice s-a pus de acord poziţia oficială a României cu cea a altor state europene şi membre NATO”.

 

„Am senzaţia că toată România este în concediu de odihnă”

Adomnicăi este nemulţumită că de la întrunirea CSAT au lipsit şi şefii SIE, SRI, ministrul Economiei şi consilierul prezidenţial pentru apărare deoarece, crede deputatul PSD, „prezenţa lor era absolut necesară măcar în semn de solidaritate cu Georgia”.

„Absenţa lor denotă o atitudine de iresponsabilitate şi creează pentru cetăţenii României un sentiment de insecuritate, de abandonare. Considerăm că se impune rechemarea premierului Tăriceanu din concediu, pentru că este necesară prezenţa lui în ţară. La cum este gestionată ţara acum, eu am senzaţia că toată România este în concediu de odihnă, or sunt situaţii când acest concediu chiar trebuie întrerupt. Premierul putea să-şi ia concediu în campania electorală”, a afirmat Mirela Adomnicăi.

Ea a mai spus că Guvernul mai are restanţe la aplicarea unui sistem de distribuţie a laptelui în şcoli, în cadrul programului „Cornul şi laptele”, sistem finanţat cu 50 de milioane de euro de Uniunea Europeană, precum şi la acordarea de miere de albine în şcoli pentru elevi, reglementată prin lege.

Adomnicăi s-a referit la o solicitare a organizaţiei de tineret a PD-L, de implementare a mai multor programe sociale pentru tineri şi le-a transmis tinerilor democrat-liberali că ar fi trebuit să facă astfel de cereri la începutul acestui mandat, când partidul lor era la guvernare şi conducea chiar Ministerul Educaţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD îl acuză pe Tăriceanu că nu şi-a întrerupt concediul.
 Vizualizări articol: 703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD îl acuză pe Tăriceanu că nu şi-a întrerupt concediul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sunt frustrata ca nimeni nu ma baga in seama trimis de
(12 aug 2008, 11:59:34
aaaaaaa,sunetul asta nu il scot ca nu am cui......psd e in vacanta totala de cand s a infiintat si hop ca aproape dispare de pe scena politica ca nu a facut nimic in tara asta decat a distrus o
2.   Mai draga! trimis de
(12 aug 2008, 23:23:42
Mai bine il punea pe Geonel. A propos, www.google.ro, tastati prostanac si apasati ''Ma simt norocos''. Vedeti ce iese! Premierul preferat de Basescu de la PSD!
3.   Mirela se vrea sus trimis de
(13 aug 2008, 12:12:10
Mirela a inceput sa bage banii in tonomate, se vrea deasupra.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei