Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 12 aug 2008 - Anul XIII, nr. 188 (3869)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Flutur “coace” un parteneriat Suceava-Botoşani pentru finanţarea aeroportului

Marţi, 12 August 2008 (15:47:21)

Consiliile Judeţene Suceava şi Botoşani dar şi primăriile de reşedinţă ale celor două judeţe ar putea intra într-un parteneriat pentru finanţarea modernizării Aeroportului « Ştefan cel Mare » Suceava. Ideea a fost avansată de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, care a avut deja discuţii pe această temă cu reprezentanţii judeţului vecin. Flutur a declarat că încă nu s-a ajuns la o concluzie, însă a spus că are în vedere chiar contractarea unui credit, în parteneriat cu botoşănenii pentru finanţarea Aeroportului. Şeful administraţiei judeţene a arătat că în prezent caută soluţii de finanţare pentru aeroport în sectorul privat. El a menţionat că deja a avut discuţii cu reprezentaţii firmei americane AMNYK, care au încheiat un contract cadru cu fosta conducere a Consiliului Judeţean şi cu cei ai Camerei de Comerţ şi Industrie a Germaniei, iar în aceste zile urmează să se întâlnească cu reprezentanţii firmei Gaiger, care a construit o parte din aeroportul din Sibiu.  Flutur a precizat că ia în considerare fiecare ofertă, inclusiv cea a americanilor de la AMNYK, despre care în campania electorală a spus că este o ţeapă. “Nu excludem nici o ofertă. Va trebui să dăm un răspuns şi celor de la AMNYK, dar ne interesează  mai multe oferte din mai multe zone pentru că interesul este ca în perioada imediat următoare să găsim o formulă de modernizare a pistei, în primul rând, apoi a instalaţiei de balizaj şi celelalte anexe, precum terminalul la aeroport. Avem întâlniri în fiecare zi pentru a găsi soluţia cea mai bună pentru aeroport”, a spus Flutur.

 

 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur “coace” un parteneriat Suceava-Botoşani pentru finanţarea aeroportului.
 Vizualizări articol: 1420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Flutur “coace” un parteneriat Suceava-Botoşani pentru finanţarea aeroportului3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mosia trimis de
(12 aug 2008, 21:27:09
Cum poate conu Flutur sa-si faca planuri pe" mosia " actualului director ,un individ fara scru****"MARE OM DE AFACERI" pus pe tepuiala .Oare conu FLUTUR nu vede "marile realizari "ale actualului? Am fost acolo pentru a ma inscrie la o licitatie dar mam lasat pagubas cind am vazut cum mina dr. a directorului m-a pus sa astept de parca am venit la cersit .RUSINE LOR!!!! Oare cum s-or intelege cu angajatii ? Am auzit ca nu prea bine . Deci d-l Flutur luati masuri ,sa indepartati acesti indivizi care nu fac cinste aeroportului.

2.   Aaaaaaaa trimis de
(12 aug 2008, 23:19:00
Flutur coace planuri cu Penitenciarul Botosani, viitoarea lui casa, incepand cu 2009. Acolo va face un mare parteneriat strategic de dezvoltare multilaterala si atragere de fonduri europene, si munca eficienta pt a atinge culmile dezvoltarii capitalisto-fluturiste. Cred ca sigur va fi sef de camera!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei