Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Înjurătura prezidenţială”

PSD aşteaptă scuze de la Traian Băsescu pentru umilirea primarului din Suceviţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Umilirea publică la care a fost supus primarul de Suceviţa, Ioan Onufrei, din partea preşedintelui României, Traian Băsescu, pentru că a venit îmbrăcat în haine curate să îl întâmpine, a fost sancţionată, vineri, de deputatul PSD de Suceava, Mirela Adomnicăi.

Deputatul a arătat, într-o conferinţă de presă, că PSD, partid din care face parte şi primarul de Suceviţa, se aşteaptă la scuze publice din partea preşedintelui pentru „înjurătura prezidenţială” adresată lui Ioan Onufrei.

„Este adevărat că dă bine la electorat să te vadă cu cizme, geacă de firmă şi eventual cu fes, dar asta nu îţi dă dreptul să umileşti în faţa consătenilor, la televizor, un primar care a înţeles să se îmbrace frumos pentru a nu se face de râs în faţa preşedintelui ţării.  Spre deosebire de preşedintele României, care nu ratează nici o ocazie pentru a face de râs instituţia prezidenţială, primarul de la Suceviţa a înţeles că el reprezintă o comunitate şi are responsabilitatea acestei reprezentări în faţa unui demnitar de la Bucureşti, cu atât mai mult cu cât acest demnitar este preşedintele ţării”, a declarat Mirela Adomnicăi.

 

PSD consideră că Băsescu a primit o lecţie de respect de la primarul de Suceviţa

Conform acesteia, „bunul-simţ bucovinean şi buna educaţie” a primarului de la Suceviţa l-au făcut să lase baltă toate treburile, să lase cizmele şi salopeta pline de noroi cu care fusese îmbrăcat până atunci pentru a-l întâmpina cu haine curate pe preşedintele României şi a-i mulţumi că este alături de sinistraţi.

Ea a spus că, după ce a plecat preşedintele, primarul de la Suceviţa şi-a reluat salopeta şi cizmele şi a fost iar alături de consătenii lui.

„Nu ştiu dacă această înjurătură are legătură cu faptul că primarul de la Suceviţa este de la PSD, dar ştiu sigur că preşedintele României, care la inundaţiile din 2005 a dansat cu mâna pe podea printre fuste înflorate pe terasele litoralului românesc, a primit la Suceviţa o lecţie din partea primarului, despre respectul faţă de instituţii şi faţă de oamenii care reprezintă aceste instituţii. Dar pentru că primarul de la Suceviţa nu a primit scuze pentru gestul prezidenţial, considerăm că preşedintele nu a înţeles nimic din această lecţie”, a mai spus deputatul Mirela Adomnicăi.

La a doua vizită a preşedintelui Traian Băsescu în zonele sinistrate din judeţul Suceava, acesta i-a spus primarului din Suceviţa: „Când te văd la inundaţii în costum îmi vine să dau cu tine de pământ!”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD aşteaptă scuze de la Traian Băsescu pentru umilirea primarului din Suceviţa.
 Vizualizări articol: 958 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
PSD aşteaptă scuze de la Traian Băsescu pentru umilirea primarului din Suceviţa3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce scuze,oamenii puteau muri si el se lafaie trimis de
( 2 aug 2008, 13:16:01
specific psd ailor,aroganti si cu durere in chur la nevoile oamenilor,jos mafia psd
2.   Zoiele PSD/PCR nu ajuta cetateanul trimis de
( 2 aug 2008, 13:20:14
Dl Presedinte Basescu le spune la lucuri pe nume. Pentru ca, acesti primari au obligatia sa fie acolo unde trebuie cand este nevoie de ei.
3.   CUGETARI DESPRE PSD PCR trimis de
( 2 aug 2008, 14:00:58
MIRELUSA ADOMNICAI,CUM AI REUSIT SA DISTRUGI TABARA DE LA BUCSOAIA,NE SPUI SI NOUA CATI BANI AI FACUT PE URMA ACESTEI AFACERI PERSONALE!RUSINE PT CA AI DISTRUS VACANTELE UNOR COPII PT A TE IMBOGATI!rUSINE CA VOI UMBLATI LA 4 ACE CAND OAMENII SUFERA.DE CE PARTIDUL VOSTRU,AL IMBOGATITITLOR PE NEDREPT,AL BENEFICIARILOR LUNGII TRANZITII CREATA SI INTRETINUTA DE MOSUL iLICI ILIESCU NU PUNE MANA SA DEA MACAR UN MILION DE EURO PT SINISTRATI?AVETI MILIOANE GRELE CA NU POT FI NUMARATE,ATAT VOI,ASTIA MAI MICI CAT SI TATAIA MARZA CEL CU CALE FERATA PRIVATA!IN LOC SA CRITICATI PRESEDINTELE,CARE ETSE APRECIAT DE O MAREW PARTE A ELECTORATULUI(ATI VAZUT SI VOI CA NU L-ATI PUTUT DEMITE DESI ATI FACUT MATANII PT ASTA).NOI,POPULATIA,NU MAI SUNTEM PROSTI.VREMM SA NU MAI VEDEM ZOAIELE DIN ACEASTA GASCA POLITICA,NICIDECUM PARTID,CONDUCAND SI RUINAND TARA.ASA CA MARS!
3.1  RE: CUGETARI DESPRE PSD PCR trimis de
( 2 aug 2008, 17:12:01
Subscriu.Este adevarat!Acesti "dalmatieni" din PSD si PNL,au distrus viitorul tineretului din ziua de azi."Trepadusul ala comunist,Ion Iliescu" si acolitii,au intarziat dezvoltarea economica,sociala,politica si culturala a Romaniei,vreme de 18 ani.Toate acestea ptr bunastarea lor,a clicii securisto-comuniste pastorite de cel care se intituleaza "sarac si cinstit".In realitate,acest comunist,a inchis ochii la faradelegile comise de Ady Zambaccian,Micki Spaga,Hrebenciuc,Mitrea,Stanoiu,Geoana,Cosmanca,Paunescu,Vadim,Tariceanu,Felix Motanul,Seres,Chiuariu,Norica, PSD-isti de la Suceava,au ciupit si ei din ce a ramas de la Marza si acolitii.Baronul "traieste" linistit,si-a indeplinit obiectivul,acela de a cotiza din escrocherii si la centru si in conturile personale.
4.   Acolo in zona un fost inspector psd a taiat tot trimis de
( 2 aug 2008, 14:43:17
si a facut pensiuni cu zeci de camere din spagile din invatamant,asta fac psd istii fura si trag tepe la fraierii de noi,inteapa cu ei,ne unim si i trimitem in Congo cu tot neamul lor ,zona aia e dominata de psd isti care fac afaceri cu terenuri aflate cica odata in propietatea statului,copii se bucurau in tabere,insa ei au distrus sa le cumpere pe nimic si apoi sa le cumpere pe doi lei si sa le vanda cu mii de miliarde
5.   ... trimis de
( 2 aug 2008, 16:42:49
Flutur sa ne s..a P..A.

hmmm
5.1  RE: ... trimis de
( 2 aug 2008, 17:29:21
Ptr tampitul care a postat la nr 6.Esti un prost,mai figura!Altceva nu stii?
6.   Crema inteligentei romanesti, Baselu trimis de
( 3 aug 2008, 13:38:28
Degeaba asteptati scuze, acest marlan, in subconstientul lui, crede ca a revolutionat cultura mondiala scotand pe ratu - i fara veriga, asemenea "perle". Nu este nici prima si nici ultima, traim in Romania si asta ne doare.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei