Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 2 aug 2008 - Anul XIII, nr. 180 (3861)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Fenechiul Naţional Liberal

Dezastrele naturale care au cuprins judeţul Suceava provoacă şi avalanşe de declaraţii politice ale unor trecători prin politica suceveană. Declaraţiile domnului Fenechiu legate de prezenţa activă a Preşedintelui Consiliului Judeţean la inundaţii sunt pline de penibil şi exprimă o atitudine infantilă, precum a unui copil răsfăţat, de bani gata, supărat pe şeful clasei că este mai bun la învăţătură.

Criticile privind implicarea Preşedintelui Flutur în gestionarea crizei inundaţiilor sunt de natură politică şi personală din partea domnului Fenechiu şi arată că acesta nu este capabil să aibă o atitudine constructivă, ci se supără pe alţii care încearcă să facă ceva.

Nu l-am auzit pe domnul Fenechiu să spună că se va implica în ajutorarea sinistraţilor din Suceava sau să spună că va solicita Guvernului să aloce sume pentru refacerea infrastructurii afectate. Cel care se laudă, cu aroganţă, cu apelativul Fenechiu – trei miniştri (Adomniţei, Chiuariu, Vosganian) vine periodic în Suceava sau în Vatra Dornei, să verifice gradul de ocupare a colegiilor uninominale sau să verifice dacă firmele prietene din Iaşi asigură tratamentul balnear corespunzător pensionarilor, deşi nu îndeplinesc condiţiile legale.

Nu am auzit nici o iniţiativă constructivă sau benefică pentru judeţul Suceava din partea liderului unui partid aflat la guvernare, ci numai despre critici la adresa domnului Flutur. Domnul Fenechiu este interesat doar de posturile din deconcentrate care sunt asigurate cu interimat (gen sănătate) şi îi înţeleg pe locuitorii din judeţul Iaşi de ce sunt invidioşi pe suceveni, pentru că sucevenii scapă mai repede de Fenechiu şi miniştrii săi (Adomniţei, Chiuariu), pe când ei mai trebuie să-i păstreze.

Dovada de gelozie politică cu care îi energizează pe liberalii suceveni este plină de dezgust şi va fi „apreciată” ca atare.

Cu ce au greşit sucevenii în cazul prezenţei domnului Fenechiu, acum după schimbarea de la Consiliul Judeţean Suceava domnului Mîrza?

Purtător de cuvânt,
Deputat PD-L Romică ANDREICA
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fenechiul Naţional Liberal.
 Vizualizări articol: 538 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fenechiul Naţional Liberal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Votez PNL si PDL trimis de
( 2 aug 2008, 13:17:32
NU VOTEZ PSD
2.   PNL=PSD/PCR trimis de
( 2 aug 2008, 13:29:51
Daca votezi PNL tot PSD/PCR inseamna. Uita-te la prostitutia politica intre PNL si PSD/PCR si te vei convinge singur.

Eu zic ca PDL este mai legitim.

3.   Aaaaaa trimis de
( 2 aug 2008, 14:23:32
Mai Andreica mai, daca Fenechiu trage o besina de acolo de la el din birou de la Iasi, zbori si tu si toata familia ta portocalie de nu va vedeti. Nu ai cum sa te pui langa el, ca iti mai trebuie cateva grade sa ajungi ca el...
3.1  RE: Aaaaaa trimis de
( 2 aug 2008, 16:58:07
Fenechiu,este un "dalmatian" din ograda lui Tariceanu,adica un individ patat,ce nu cred ca doarme noaptea linistit la cate matrapazlacuri a facut,un "imbuibat"al vremurilor noastre.
4.   Votez PNL ca incurajeaza munca nu vorba trimis de
( 2 aug 2008, 14:36:47
PNL a ridicat tara din genunchi,mai sunt comunistii profitori care vorbesc si nu fac nimic dar dispar si astia

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei