Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 iul 2008 - Anul XIII, nr. 156 (3837)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Reacţie

Deputatul Pardău, asemuit cu “cavalerul tristei figuri”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu Capră a reacţionat la ironiile făcute pe seama sa de colegul său de la PD-L, Dumitru Pardău. Democrat liberalul s-a luat de Sandu Capră după ce acesta a declarat că va monitoriza cu mare atenţie activitatea politică şi administrativă a lui Gheorghe Flutur, ca să arate sucevenilor „că nu-şi va respecta promisiunile din campanie” şi că şi-a depăşit atribuţiile atunci când a convocat şefii instituţiilor descentralizate ale statului la discuţii pe marginea reabilitării DN17.

Replica parlamentarului liberal a fost tot în termeni ironici. „Văd că un anume coleg de-al meu se dă mare zmeu în judeţ, sub poala şefului său de partid, care a câştigat prin minciună preşedinţia Consiliului Judeţean. După o perioadă de penitenţă ca urmare a semieşecului înregistrat de PD-L în zona Dornelor, de care a răspuns în mod direct, Pardău a devenit rău şi a început să muşte. I s-a dat azimutul de la partid, iar el, docil şi ascultător, a executat întocmai comanda”, a spus Sandu Capră, cel pe care Pardău îl numea „deputatul exotic”.

 

Sandu Capră îl trimite pe Pardău la Flutur să caute conturile secrete ale CJ

Parlamentarul liberal i-a întors-o colegului său democrat liberal, numindu-l “deputatul comic”.

“Îmi aduc aminte acum de o afirmaţie a lui din campanie vizavi de Consiliul Judeţean, că lucrează cu conturi secrete. O comicărie mai mare ca asta nu am auzit demult", a spus deputatul PNL de Suceava.

Mihai Sandu Capră i-a transmis lui Dumitru Pardău să meargă la şeful său de partid, Gheorghe Flutur, şi să caute împreună conturile secrete ale Consiliului Judeţean din care să cofinanţeze „proiectele pe care au minţit că le-au făcut în campania electorală”.

„PD-L a câştigat 50 de primari. Cu trei proiecte de fiecare, cum au spus în campanie, se adună 150 de proiecte. Găsind bani în conturile secrete, nu au decât să cofinanţeze aceste proiecte şi să ceară fonduri structurale de la Uniunea Europeană”, a spus Sandu Capră.

 

„Îi sugerez domnului Pardău să se adune şi să-şi ia în serios munca de parlamentar”

El i-a mai făcut o sugestie lui Pardău. „Dacă tot face drumul Suceava-Vatra Dornei, când trece pe le sediul PD-L din Gura Humorului să dea jos firma pe care scrie „senator Gheorghe Flutur” şi să ia şi bannerul pe care scrie „cabinet parlamentar senator Gheorghe Flutur”. Se poate pune bine cu domnul Flutur, pentru că cine ştie, se mai trezeşte vreunul şi îi face plângere penală domnului Flutur pentru uzurpare de calităţi oficiale”, a menţionat parlamentarul liberal. El i-a mai sugerat colegului său democrat liberal „să se adune” şi să-şi ia în serios munca de parlamentar. „Nu de alta, dar poate lasă şi el ceva în urmă pentru suceveni acum, la final de mandat, că altul s-ar putea să nu mai prindă. Oricum, pentru mine domnul Pardău rămâne „cavalerul tristei figuri”, a încheiat Sandu Capră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Pardău, asemuit cu “cavalerul tristei figuri”.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Pardău, asemuit cu “cavalerul tristei figuri”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Capra.....dilema trimis de
( 5 iul 2008, 13:51:08
eu tot nu stiu inca exact...capra e animal sau pozitie? din cate vad capra asta e cam cioara. asa ca nu mai umbla cu capra , vopsita-n cioara.
2.   Sa ia si posterul cu Baselu trimis de
( 5 iul 2008, 15:40:07
Cind luati chestia cu Flutur ,luati-va va rog si posterul cu Baselu(cred ca daca s-ar vedea cum arata ,prezidelu i-ar da pe toti afara),ca intr-un oras in care PNL are peste 80 %,chestia cu "Humorenii te sustin "de sub poza de om obosit ,insulta inteligenta.Multumim frumos de toate.....
2.1  RE: Sa ia si posterul cu Baselu trimis de
( 5 iul 2008, 21:29:56
Sa vedeti la toamna ce omor le dau celor de la PNL,daca nu fac 75% la parlamentare.Pai,cum adica,le dau bani la greu in campania electorale si ei "tampitii",scot numai 9% la locale,pe tara!!!Ce suturi isi iau Motocicleanu,Finul Bogdan Olteanu,Antonescu,Orban si ceilalti!Ii termin pe toti liberalii si ma duc sa sponsorizez si PSD-istii,macar astia ma scapa de parnaie.
3.   Mare mirare trimis de
( 5 iul 2008, 19:48:58
Am vazut in humor un birou parlamentar al d-lui Capra insa in ultimiii doi ani de zile am vazut miscare la birou doar la alegerile din humor in rest, inchis de tot. Oare bietii humoreni stiu ce beizadea au ales.
4.   Capra sta capra lui insusi (adica sa si-o vada!) trimis de
( 6 iul 2008, 22:25:29
Si in Falticeni, Capra ava un 'birou parlamentar' pe strada Maior Ioan, un second-hand in fata caruia tragea cu al sau Alfa Romeo. Cand intrai in afacerea de mana a doua a lui Capra (si Sandu, si Mihai), te duhnea un miros de tuica de mana a saptea, de-ti venea sa iesi nu cu o viteza de second-hand, ci de fifth-hand!!! Am inteles ca (pardon!) Capra vrea sa stea Capra pe la Dorne pentru parlamentare. Degeaba! Si-a rumegat malaiul (era sa zic tainul!!)!
5.   De la o liberala trimis de
( 7 iul 2008, 16:18:57
daca as fi in locul tau mai capra as rumega si as tine coada in jos .esti un nemernic care ai facut bani din carpele imputite ale occidentului si acum te dai mare politician.ai tupeul sa te ridici la nivelul adevaratilor oameni politici cand mata era beata prin santuri.daca erai un fiu iubitor ,ei trebuia sa-i fii umbra ,nu ne trebuie umbra ta ca-mi vine greata cand vad mutra ta,te rog poza ta cat mai rar ,ca-mi vine sa vars cand te vad.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei