Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Angela Zarojanu încurajează investitorii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu, a anunţat că după ce va fi aleasă în funcţia de primar îşi doreşte să sprijine investitorii suceveni. Zarojanu a spus că după o analiză a contractelor pe care Primăria Suceava le-a încheiat cu firme prestatoare de servicii şi de lucrări, marea lor majoritate nu sunt plătitoare de taxe şi impozite la bugetul local.

„Îmi propun să găsim o soluţie pentru ca în viitorul mandat de primar să oferim posibilitatea de afirmare a iniţiativei locale, printr-o mai bună consultanţă managerială, astfel încât firmele locale prestatoare de servicii să aibă şanse reale de a obţine contracte cu primăria. Iar acest lucru atinge două obiective, şi anume creşterea bugetului local şi crearea de noi locuri de muncă”, spune Zarojanu.

Ea a precizat că o colaborare mai intensă cu firmele sucevene poate asigura o comunicare mai bună şi un control mult mai eficient asupra respectării clauzelor contractuale.

 

 

Sprijin pentru sucevenii de pe strada Mihai Sadoveanu

 

Pe de altă parte, Angela Zarojanu a precizat că după ce va fi aleasă primar al Sucevei îşi va concentra atenţia asupra rezolvării problemelor cu care se confruntă sucevenii care locuiesc pe strada Mihail Sadoveanu.

Zarojanu a făcut aceste afirmaţii după o întâlnire pe care a avut-o cu sucevenii care locuiesc în această zonă, la care au fost prezenţi şi candidaţii PNL pentru Consiliul Local Suceava, Vasile Mocanu, Lucian Lungu şi Anca Rîsnicu.

„Problemele de pe această stradă sunt multiple, dar ele pot fi rezolvate cu un efort de voinţă. Şi prin intermediul programul ISPA vor fi alocate fonduri suficiente pentru rezolvarea problemei canalizării, care este cea mai importantă, iar apoi să asfaltăm drumul”, a afirmat candidatul PNL la Primăria Suceava.

Angela Zarojanu a mai arătat că în această zonă este necesară extinderea reţelei de gaz metan, dar şi rezolvarea unor probleme punctuale, cum ar fi amenajarea de trotuare sau construcţia de spaţii de joacă pentru copii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angela Zarojanu încurajează investitorii suceveni.
 Vizualizări articol: 679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angela Zarojanu încurajează investitorii suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vin cat de repede trimis de
(23 mai 2008, 17:22:10
Hello, vreau si eu sa-mi mut srl-ul meu micutz, into Suceattle, de la Seattle. It's name este SC Microsoft srl ! Ok, dar, cred ca I don't have destui bani sa pay at�tea taxe, pe la Pompieri, Gunoieri, Primarie, APM, ITM, Aparare antiaeriana, Mediu, ISU, si mai stiu eu de unde trebuie avize, incat raman without any money inainte de a deschide afacerea !!! Credeti ca is any rost sa vin ? Semnat: Wiliam III (Bill - for my friends) Gates !
2.   Angela,nu vorbi prostii! trimis de
(23 mai 2008, 17:25:17
Ce inseamna ptr aceasta "minciunoasa","sanse reale ptr a obtine contracte cu primaria".Uite asa prosteste populatia,cica "sanse reale".

Pai bine cucoana,stii foarte bine ca aceste contracte care sunt platite din bani publici,(adica ai mei,ai nostri,ai contribuabililor) se fac prin licitatii electronice.Cum dreacu le faci tu reale?Astepti cumva un HG sau OUG de la PNL si de la repetentul Tariceanu? Nu iti este rusine? Numai cu firmele clientelei politice pot fi urmarite clauzele contractuale?Sigur vrei o incredintare directa a unor lucrari cu valoare mare!Asa cum facea alt membru PNL,Decebal Traian Remes,si a fost ministru neispravitul.Cucoana,lasa-ma si duteeeee...........
3.   ... trimis de
(23 mai 2008, 17:51:58
povesteste mai bine de firma lu` sora-ta aia pe care o tot bagi la innaintare...cum obligi tu anumite persoane sa lucreze cu acea firma altfel...
3.1  RE: ... trimis de
(23 mai 2008, 18:18:01
Vorbesti numai aberatii, daca Angela doreste sa sprijine sucevenii tu incepi sa comentezi. Sa stii ca doamna Angela face un lucru extraordinar de bun prin creeare de noi locuri de munca. Bravo Angela.
3.2  RE: ... trimis de
(23 mai 2008, 18:21:07
Esti de la PD-L nu..... Bravo Angela sa stii ca te sustin in tot ce faci pentru ca stiu ca incerci sa ajuti tinerii suceveni. Angela Zarojanu viitorul primar.

4.   O idee buna trimis de
(23 mai 2008, 18:24:07
Este o initiativa demna de laudat deoarece se vor creea noi locuri de munca. Tinerii suceveni si nu numia vor avea o sansa in plus in gasirea unui loc de munca. MULTA BAFTA ANGELA.
5.   CALAPOD trimis de
(23 mai 2008, 21:10:54
Doamna e pe aceeasi lungime de unda cu D-l Marza.Promit marea cu sarea pe ultima suta de metri.

Gogosi electorale.

De altfel nu e de mirare caci PSD e aliatul din umbra al PNL.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei