Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mai 2008 - Anul XIII, nr. 119 (3800)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Mircea Rusu: „Vatra Dornei trebuie fie cel mai important oraş turistic din judeţ”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L pentru Primăria Vatra Dornei, Mircea Rusu, a declarat că după ce va fi ales în funcţia de primar, va promova o serie de proiecte în vederea dezvoltării turismului din acest municipiu.

În opinia lui Mircea Rusu, turismul trebuie să fie una dintre activităţile principale din Vatra Dornei, iar primăria are obligaţia să promoveze proiecte viabile în vederea modernizării municipiului pentru a deveni mai atractiv pentru turişti. „Vatra Dornei trebuie să fie cel mai important oraş turistic din judeţ. Şi din acest motiv îmi propun să fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a reuşi să transformăm oraşul într-o destinaţie turistică importantă”, a declarat candidatul PD-L pentru funcţia de primar în Vatra Dornei.

 

Obiective

Rusu consideră că o investiţie care ar trebui realizată de urgenţă este în modernizarea parcului central din Vatra Dornei, una dintre zonele cele mai importante din acest oraş. El a precizat că un accent deosebit trebuie pus şi pe amenajarea tuturor spaţiilor verzi din întreg oraşul.

De asemenea, Mircea Rusu spune că va promova un proiect în vederea construirii unei baze moderne de agrement, în vederea punerii în valoare a potenţialului turistic al zonei Runc şi Lunca Dornei.

„Aceste investiţii sunt benefice atât pentru dezvoltarea turismului, cât şi a sportului. Trebuie să avem o bază de agrement modernă, pentru că în acest fel şi oferta turistică a oraşului va fi mai bogată”, spune Mircea Rusu.

El a mai adăugat că în timpul mandatului său îşi propune să reabiliteze construcţiile din centrul civic al municipiului Vatra Dornei şi refacerea faţadelor acestora.

Rusu ţinut să sublinieze că dezvoltarea turismului nu se poate face decât în condiţiile în care în Vatra Dornei va exista o infrastructură rutieră modernă. În acest sens, candidatul PD-L a spus că principalul proiect cu care se prezintă în faţa electoratului este reabilitarea tuturor străzilor şi trotuarelor din oraş.

Mircea Rusu a mai spus că un alt proiect vizează reabilitarea şi extinderea reţelei de utilităţi publice, respectiv a conductelor de apă şi de canalizare, dar şi a reţelelor de electricitate.

 

Rusu vrea ca echipa de fotbal din Vatra Dornei să ajungă în Divizia B

Pe de altă parte, candidatul PD-L pentru primăria Vatra Dornei a precizat că în atenţia sa se vor afla şi investiţiile în vederea modernizării infrastructurii în domeniul învăţământului preşcolar, gimnazial şi preuniversitar.

Nu în ultimul rând, printre proiectele pe care Mircea Rusu vrea să le realizeze în timpul mandatului său se numără construirea unui spital municipal modern, a unei pieţe agroalimentare moderne; susţinerea bisericii şi participarea, alături de reprezentanţii acesteia, la realizarea unor proiecte comune, în interesul întregii comunităţi, şi amenajarea de noi spaţii de joacă pentru copii.

Nu în ultimul rând, Mircea Rusu a spus că va susţine echipa de fotbal în vederea promovării în eşalonul al doilea al fotbalului românesc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Rusu: „Vatra Dornei trebuie fie cel mai important oraş turistic din judeţ”.
 Vizualizări articol: 1031 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mircea Rusu: „Vatra Dornei trebuie fie cel mai important oraş turistic din judeţ”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vatra dornei trimis de
(23 mai 2008, 13:58:02
bafta mircea rusu!!!
2.   Da de-a DOMNUL sa fie asa trimis de
(23 mai 2008, 16:39:13
toti candidatii la primarie fac promisiuni dar ,cand se vad alesi nu stiu cum sa-si mai faca inca o vila ,cum sa-si cumpere o masina mai BENGOASA si promisiunile raman mai la urma.
3.   Ptr.candidatul Mircea Rusu trimis de
(23 mai 2008, 19:18:42
Nu-mi plac pseudonimele,alegatorii trebuie sa fie cinstiti cu ei insasi,sa studieze programele fiecarui candidat la functia de primar,si este singurul candidat care nu face propuneri aberante,pregatirea profesionala nu i se poate contesta,eu sint un simplu pensionar lipsit de interese personale,precum si de dragul de a ma afirma,de numele meu si al sotiei mele cred ca sintem cunoscuti si nu ni se p-oate imputa nimic.Dorim ca si ceilalti candidati sa fie credibili,sa realizeze ceva ptr. oras.fara pretentii,sa puna interesele comunitatii mai presus de cele personale.Nu l-am cunoscut pe Mircea Rusu dar de moment pare cel mai credibil si sper sa ramina asa.Succes Mircea Rusu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei