Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

PC doreşte dezvoltarea economică a judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PC Suceava, şi candidat din partea acestui partid pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Costel Ignătescu, a anunţat că această formaţiune politică a pregătit proiecte viabile în vederea asigurării unei dezvoltări economice unitare a tuturor zonelor judeţului Suceava.

Ignătescu a precizat că în condiţiile în care anumite zone ale judeţului sunt mai puţin dezvoltate decât celelalte, prin dispariţia unor activităţi economice, conservatorii îşi propun promovarea unor proiecte şi luarea de măsuri care să stimuleze investiţiile.

„Asta se poate face, în primul rând, prin facilităţi acordate micilor producători, care vor să-şi dezvolte afaceri în judeţul nostru. Şi toţi candidaţii noştri au proiecte, pentru zonele pe care le reprezintă, şi sunt hotărâţi să-şi facă treaba şi să pună umărul la dezvoltarea judeţului. Şi asta pentru a nu mai fi arătaţi cu degetul, că suntem pe unul dintre ultimele locuri la nivel naţional”, a declarat Ignătescu.

 

Lobby pentru urgentarea modernizării DN 17

Liderul conservatorilor suceveni consideră că dezvoltarea judeţului nu trebuie să se facă doar prin accesarea de fonduri europene, autorităţile judeţene trebuind să fie preocupate şi de atragerea de fonduri suplimentare la bugetele locale.

„Toţi vorbesc despre fonduri europene. Sunt foarte bune, trebuie să fie accesate, dar trebuie să ne gândim şi la altceva. Trebuie să dezvoltăm producţia locală, şi să găsim fonduri proprii. Nu trebuie să stăm tot timpul şi să aşteptăm pomană, şi să ne legăm de acest aspect. Trebuie să găsim fonduri şi la noi în ţară, mijloace de producţie, pentru a putea crea cele necesare ridicării nivelului de trai”, consideră Costel Ignătescu.

El a mai adăugat că viitorii consilieri judeţeni ai Partidului Conservator vor face lobby în vedere urgentării finalizării lucrărilor de reabilitare a DN 17 pe porţiunea Suceava – Vatra Dornei. Ignătescu a precizat că modernizarea acestui drum va reprezenta un avantaj pentru localităţile străbătute de DN 17, în special cele din zona de munte.

„Oricine va fi interesat să dezvolte o afacere dacă va avea şi căi de comunicaţie de calitate. Iar aceste afaceri noi vor presupune şi apariţia a numeroase locuri de muncă, şi o dezvoltare a mediului rural mult mai accentuată”, a încheiat Ignătescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PC doreşte dezvoltarea economică a judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
PC doreşte dezvoltarea economică a judeţului Suceava4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   De acord, dar nesemnificativ trimis de
(17 mai 2008, 14:03:45
Cu totul de acord cu faptul ca preocuparea trebuie sa fie atragerea de fonduri la buget prin dezvoltarea activitatilor firmelor mici si mijlocii mai mult decat atintirea ochilor spre fondurile europene, care exista oricum si asteapta sa fie accesate. Din pacate, scorul ce-l veti obtine in alegerile locale va fi cu totul nesemnificativ, nu cred ca va da posibilitatea sa va realizati proiectele si asta datorita "tatucului" PC, care-a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a decredibiliza un partid ce promitea mult in 2004!
1.1  RE: De acord, dar nesemnificativ trimis de
(17 mai 2008, 19:49:38
Cel mult 1 la suta,asta daca au neamuri multe....
1.2  RE: De acord, dar nesemnificativ trimis de
(17 mai 2008, 23:37:41
Frunza verde de cicoare

Nici in pi*da nu ma doare

Gabriela-i cea mai tare!!!!!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!
1.3  RE: De acord, dar nesemnificativ trimis de
(18 mai 2008, 22:17:15
Gabriela-sa ne frece noua manivela

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei