Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 mai 2008 - Anul XIII, nr. 114 (3795)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă - PNL

Senatorul Tiberiu Prodan, candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, s-a întâlnit cu cetăţenii din Municipiul Fălticeni. Alături de candidatul PNL Constantin Bulboacă, Prodan a explicat că după `89, pentru prima dată, un guvern a găsit banii pentru terminarea Spitalului din Fălticeni. „Partidul Naţional Liberal este preocupat de a doua modernizare a României. După ce am făcut România moderna, astăzi ne implicăm cu toată responsabilitatea în aducerea educaţiei şi a sănătăţii la standarde europene. Nicu Gane a primit o finanţare importantă pentru lucrări ample de renovare, iar scheletul înţepenit în nepăsare al Spitalului neterminat va fi transformat într-un corp modern de spital şi în locuinţe pentru tinerii medici” – a declarat Tiberiu Prodan.

Şi la Râşca sau Bogdaneşti, alături de candidaţii PNL la primăriile celor două comune, Crismaru Iliodor, respectiv Podoleanu Gabi, senatorul Prodan a avut întâlniri cu oamenii care i-au apreciat eforturile depuse pentru a aduce investiţii în judeţul Suceava. „Oamenii sunt obosiţi şi se plâng de politica conflictuală a lui Flutur şi de campania opulenta a PD-L ului. Mă întreabă de unde au atâţia bani PD-L-ul. Cu milioanele de euro de pe afişe mai bine făceau ceva durabil. Dar ei sunt ca fluturii. Apar primăvara, îţi iau ochii şi până toamna dispar.” – a adăugat Prodan.

Biroul de presă al PNL Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă - PNL.
 Vizualizări articol: 587 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Comunicat de presă - PNL4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re;pnl trimis de
(17 mai 2008, 18:46:12
excrocilor de pnl-isti voi vorbiti de afise...??? a-ti umplut toti stilpii si toate gardurile.....sunteti singurii care a-ti atacat pd-l...dar degeaba...nu ve-ti avea nici un succes...veti avea soarta taranistilor....fratilor uitativa pe afisul de grup al consilierilor pnl falticeni si ve-ti vedea ce le va da pnl oamenilor dupa alegeri...adica sula...bulboaca este cu sula scoasa ufara ...ce nerusinare...halal....
2.   Pnl? trimis de
(17 mai 2008, 20:30:36
sa faceti curatenie ca mizerie ati facut destul!!!!Nu v-au intrat rotile de la masinile bengoase in gropi sau piciorusele fine in canale?NUcirculati noaptea ca dati cu capul de stalpi de atata lumina!!!!
2.1  RE: Pnl? trimis de
(17 mai 2008, 23:38:06
Frunza verde de cicoare

Nici in pi*da nu ma doare

Gabriela-i cea mai tare!!!!!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!

LA NOI SE VOTEAZA PD-L!
2.2  RE: Pnl? trimis de
(17 mai 2008, 23:50:36
Poate la voi ! la voi in familie ! ca in Suceava nu voteaza nimeni gripa aviara si mafia lemnului ! la insectar cu flutur !
3.   Prodan trimis de
(19 mai 2008, 00:28:44
D-le Prodan , sunt unul din cei sapte consilieri locali PNL pe care i-ati dat afara din fostul birou pe motivul ca s-au opus candidarii lui CORNIA GH. pe listele PNL.Pentru a informa corect cetatenii falticeneni d-voastra nu ati facut nici un efort pentru municipiul nostru.Organizatia municipala PNL impreuna cu actualul primar Tofan V. si deputatul Andreca R. ajutati de senatorul Flutur G. si ministri de resort au adus aprobarile si banii pentru spital si pentru multe altele.D-le Prodan dupa patru ani de absenta in Falticeni ati ajuns sa-l plimbati pe tradatorul de Bulboaca prin oras cersind votul electorilor.Un singur lucru sa aveti grija , de sediu pentru ca noi cei sapte am cheltuit multi bani pentru amenajarea lui.Dupa alegeri ne vom intoarce sa refacem tot ce ati stricat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei