Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recomandare

Primarul de Şcheia recomandă adversarilor săi post şi rugăciune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Şcheia, Vasile Andriciuc, candidatul PD-L la un nou mandat, recomandă adversarilor săi politici să intre în post şi rugăciune, să analizeze cu mare discernământ ceea ce au făcut în ultimii 16 ani şi să vadă dacă au destul potenţial pentru a conduce o instituţie precum primăria.

Andriciuc le transmite celor care tânjesc după fotoliul de primar că „primăria nu înseamnă vorbe, ci foarte multă muncă”.

„Să intre în post şi rugăciune şi să analizeze activităţile pe care le-au făcut în ultimii 16 ani. După ce termină postul să-şi adune gândurile şi să vadă dacă pot face ceva pentru cetăţeanul din comuna Şcheia. Vorbele nu au fundament în Şcheia, ci munca şi să rămână ceva în urmă”, a spus primarul de Şcheia.

 

„Pentru mine politica înseamnă muncă pentru comunitate”

Vasile Andriciuc a declarat că pentru el politica adevărată este aceea de a munci pentru comunitate pentru că, spune el, „degeaba vorbim dacă nu punem în aplicare toate ideile şi toate cerinţele cetăţenilor”. El a arătat că în aceşti patru ani de mandat s-au făcut investiţii importante care au condus la creşterea gradului de civilizaţie în comună. Andriciuc a amintit de investiţiile în şcoli, drumuri, spaţii verzi, iluminat, parcuri. Mândria lui sunt şcolile care au fost reabilitate integral şi care oferă acum condiţii mai bune decât cele de la oraş. „Patru ani am demonstrat că am făcut treabă pentru oameni. Am făcut drumuri, şcoli, iluminat, spaţii verzi, parcuri. O surpriză pentru cetăţenii din satul Şcheia va fi fântâna arteziană pe care o vom inaugura în perioada următoare. Avem proiecte pregătite pentru apă, canalizare, drumuri, iluminat, care, odată puse în practică, vor aduce comuna Şcheia la standardele anului 2008”, a declarat primarul.

 

„Realizările nu ar fi fost posibile fără sprijinul cetăţenilor”

Andriciuc s-a declarat mulţumit de ceea ce a realizat în comună, însă a precizat că acest lucru nu ar fost posibil fără sprijinul cetăţenilor. „Cineva spunea că nu s-au făcut în 16 ani câte lucruri s-au realizat în patru ani. Am făcut foarte multe lucruri, dar cu ajutorul oamenilor, care merită pe deplin toate investiţiile. S-a recuperat foarte mult din urmă, dar prin aportul cetăţenilor care au venit cu iniţiative care ne-au ajutat foarte mult”, a spus primarul, care a adăugat că în relaţia cu cetăţeanul se ghidează după principiul că mai întâi trebuie să-i oferi şi după aceea să-i ceri. El a arătat că, în ultimii ani, mentalitatea locuitorilor comunei Şcheia s-a schimbat radical, oamenii fiind foarte exigenţi cu reprezentanţii lor în administraţia locală.

„Eu am contract cu cetăţenii comunei Şcheia patru ani de zile. El se termină pe 1 iunie 2008. Doresc să-l prelungesc dacă oamenii consideră că m-am achitat de toate sarcinile şi obligaţiile pe care le-am avut”, a încheiat Andriciuc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul de Şcheia recomandă adversarilor săi post şi rugăciune.
 Vizualizări articol: 1276 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul de Şcheia recomandă adversarilor săi post şi rugăciune0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PRIMAR DE PRIMAR trimis de
(18 apr 2008, 12:12:23
SCHEIA ARATA MAI BINE DECAT MAJORITATEA CARTIERELOR SUCEVENE! NU AM DREPTUL SA-L VOTEZ IN SCHEIA DAR IL ASTEPTAM LA ALEGERILE JUDETENE..DE CE NU?!
2.   LOCUITOR DIN SCHEIA trimis de
(18 apr 2008, 13:26:48
PAI ATUNCI LUATI-L VOI...CA NOI NE-AM SATURAT DE EL SI DE MAGARIILE LUI....MARI REALIZARI TREI BANCI IN FATA CITIMITIRULUI...SI IATA..DITAMAI PARCUL....DAR DE REALIZARILE DIN BUZUNARUL LUI DE CE NU VB...DE AVEREA PE CARE SI-A FACUT-O PE SPATELE LOCUITORILOR SI AL PRIMARIEI....CRED CA NICI LUI NU I-AR STRICA PUTIN POST....NEGRUUU...
2.1  RE: LOCUITOR DIN SCHEIA trimis de
(18 apr 2008, 13:50:51
Ia auzi frate, post si rugaciune...MAI TARANE BETIVAN ORDINAR, ANDRICIUC, CE MAMA DREACU AI FACUT CU DRUMUL DE LA INTRAREA DIN SCHEIA, CA E GAURIT RAU DE TOT. Da-te dreacu de betivan ratat, acuma o dai pe post si rugaciune, taran besit. Ia uitati-va fratilor CE FATZA ARE, cum niaba sa votezi asa un alcolist? Asta daca nu imbata tot satul in ziua votului NU ARE NICIO SANSA!!!!
3.   Alegeri trimis de
(18 apr 2008, 18:41:08
ma mir cum de nu esti popa,de dai canoane in singa si-n dreapta,tu cel corect,hotul-hotilor care fura cu nerusinare pamanturile comunei scheia.Sa nu uitam ca adriciuc acum 4 ani avea datorii la intretinere si cumpara pe datorii,iar acum e cel mai bogat om al comunei pentru care s-a facut si cetatean de onoare.Sa-ti fie rusine ca mai vrei votat.A sa postesti tu,dupa alegeri ,findca ai- sa perzi alegirile si vor incepe procesele tale,care acum sunt blocate.rusine.
4.   Lucruri bune pt. comuna. trimis de
(18 apr 2008, 20:28:30
Pot spune ca in 4 ani ANDRICIUC a facut lucruri bune in com SCHEIA si cred ca o sa continue mai departe ceea ce a promis.bafta in continuare.bine ar fi daca ar pune canalizare tot satul si apa de BERCHISESTI.,,,,,SUCCES LA ALEGERI.
5.   Va faceti de ris trimis de
(18 apr 2008, 21:16:27
de sf.ilie care primar se ocupa tot Buhac ca pe dl Andriciuc nici nu il cunoastem bine, este foarte scump la vevdere.S au dat autorizatii de constructii cu nemiluita dar apa canalizare drum nimic, dar el se lauda cu realizari si mai vrea inca un mandat.de consilieri nici nu mai vorbesc ca nici nu exista asa ceva la Primaria Scheia.SA NE TRAITI BINE DOMN PRIMAR SI LA MAI MARE
6.   Fapte -nu vorbe trimis de
(18 apr 2008, 22:40:34
ce tot spuii tu acolo, pui de buhac? exista vreun grad de comparatie intre un OM cu pregatire inalta, onest , istet , si dintr-o familie de oameni gospodari, cum e colonelul Andriciuc ,SI O NAPARCA -UN HOT , UN CURVAR ,UN PROSTAN CA BUHAC???????????????UN AVORTON CE NICI NU STIE BINE SA ISCALEASCA?

DOMNULE ANDRICIUC MIHOVENIUL SI SCHEIA VA SUSTIN NECONDITIONAT , FIINDCA SUNTETI UN IZVOR DE REALIZARI SI O INALTA VALOARE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VA IUBIM MULT.NE FACETI CINSTE !!!!!!!!!!

SUNTETI UN ADEVARAT PRIMAR.

7.   Cine trimis de
(18 apr 2008, 22:50:03
care scheia sau mihoveni il sustine pe acest hot,porc si escroc,papagal de-a lui andriciuc ce esti.Jos cu baronu local.
8.   Bine trimis de
(18 apr 2008, 23:06:59
s-au realizat multe in 4 ani in urmatorul mandat va iesi tot d-nul Andriciuc care are obligatia sa introduca gaz in Sf. ilie ca prima prioritate. SUCCES
9.   Bine....... trimis de
(19 apr 2008, 08:11:17
bine.....pentru el si familia lui,care no-sa mai munceasca nici odata de acum,ca doar a facut realizari mari pentru buzunarele sale.Succes nu mai are fidca Dumnezeu nu tine cu hotii si nemernicii,el este constient de escrocheriile pe care le-a facut si le face inca.bine ca va perde alegirile.Domne ajuta.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei