Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 apr 2008 - Anul XIII, nr. 92 (3773)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

Mîrza îl sfătuieşte pe Flutur să aibă grijă de „culcuşurile PD-L-iste”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, Gavril Mîrza, l-a sfătuit pe liderul democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, să se preocupe de „culcuşurile PD-L-iste”, şi să îi lase în pace pe social democraţi. Declaraţiile acestuia vin după ce Flutur a afirmat că ofensiva declanşată de democrat-liberali la nivelul judeţului va elimina „culcuşurile” pe care PSD şi le-a făcut la nivelul Consiliului Judeţean, instituţie condusă de Gavril Mîrza.

„Credeam că domnul Flutur are atâta ruşine faţă de locuitorii acestui judeţ, să se abţină la astfel de declaraţii în postul Paştelui. Şi vreau să-i transmit că PSD-iştii au locuri de muncă şi nu culcuşuri”, spune Mîrza.

Liderul PSD Suceava i-a transmis lui Gheorghe Flutur că ar trebui să aibă grijă de „culcuşurile” PD-L-iste, localizate în unele instituţii descentralizate din judeţ. Gavril Mîrza spune că PD-L are numeroşi membri aflaţi în funcţii de conducere la instituţii sucevene sau funcţionari publici.

„Sunt salariaţi ai statului, dar care fac politică PD-L-istă de dimineaţa până seara. Şi dacă vrea exemple, să înceapă cu domnul Carcalete Petru, care în afară de politică numai grija şcolii nu o mai are. Apoi cu cei de la silvic, de la Direcţia Veterinară, dar şi cu cei de la APIA, care nu şi-au făcut datoria faţă de cetăţenii judeţului Suceava şi de doi ani agricultorii suceveni nu au primit nici un leu”, a subliniat preşedintele PSD Suceava.

 

Flutur este invitat să meargă în rândul populaţiei din mediul rural

Pe de altă parte, Gavril Mîrza i-a propus lui Gheorghe Flutur să meargă în rândul populaţiei din mediul rural pentru a explica realizările pe care acesta le-a avut în calitate de ministru al agriculturii.

„Cred că e bine să se ducă să-i mulţumească omenii pentru binele ce l-a făcut în agricultura judeţului Suceava. Pentru că a promis luna de pe cer, iar oamenii de la ţară sunt într-o sărăcie cruntă. Nu au unde să-şi valorifice produsele agricole, deşi preţurile sunt foarte mici. Nu au cu ce să-şi înfiinţeze culturile agricole. Iar el cu atâta nonşalanţă promite, după patru ani, că le aduce fericirea din nou”, declară Mîrza.

Liderul PSD Suceava i-a făcut responsabili pe cei din PD-L pentru „sărăcia în care se află populaţia”, în condiţiile în democrat-liberalii se află în continuare la conducerea instituţiilor deconcentrate aflate în subordinea ministerelor.

Nu în ultimul rând, Gavril Mîrza a precizat că liderul PD-L Suceava a rămas singurul care se mai luptă cu PSD, asta în condiţiile în care conflictele dintre cele două partide s-ar fi stins cu mult timp în urmă.

„Să nu se facă că nu pricepe nimic şi să se războiască, de opt ani, cu PSD. Acest război s-a terminat de mult în România şi este singurul combatant rămas. La fel ca soldatul japonez care mai crederea că se află în luptă la 30 de ani de la terminarea războiului. Aşa e el cu PSD”, mai spus preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îl sfătuieşte pe Flutur să aibă grijă de „culcuşurile PD-L-iste”.
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Mîrza îl sfătuieşte pe Flutur să aibă grijă de „culcuşurile PD-L-iste”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Marza comunistul trimis de
(18 apr 2008, 12:17:55
ce mai are de spus comunistul asta de marza? mananca k k aiurea pt ca ei guverneaza acum cu PNL-ul .... minciuna comunista si hotie PSD-ista
2.   Foarte tare trimis de
(18 apr 2008, 13:01:18
Deci sa intelegem de la Grohi ca in afara de "Carcalete Petru ... cei de la silvic, de la Directia Veterinara, dar si cu cei de la APIA" , restul institutiilor sunt capusate de pesedisti mici, rai si lacomi? Ca asa rezulta.
3.   Se baga singur in seama trimis de
(18 apr 2008, 13:12:49
Dl Marza se baga singur in seama,Flutur are grija sa nu-l pomeneasca in comentariile sale.Ce nu intelege Marza este faptul ca s-a terminat perioada lui de domnie pe mosia judetului si a venit timpul s-o ia la talpa spre pensie.Cred ca-i ajunge cat a strans,nu-i asa?
4.   GRESEALA trimis de
(18 apr 2008, 16:54:06
Nu cred ca epoca Mirza s-a incheiat. Domnul Mirza a ales oameni verticali in funcii nu ca cei de acum din ISJ SI CCD CARE NU AU REALIZAT NIMIC CONCRET PENTRU JUDET . UNDE ESTI TU TEPES SA VEZI CE NULITATI SUNT LA CONDUCERE ,OAMENI PUBLICI CARE SE BILBIIE LA DIFERITE ADUNARI PUBLICE SI SE ASCUND DE NEPUTINTA LOR DE A COMUNICA.
5.   Eu cu cine votez??? trimis de
(18 apr 2008, 17:38:45
Mirza, Mirza ! Numai hotomanii ai in capul ala de porcusor. Iar tu nene Fluturasule speri sa prinzi si tu ceva caldut la judet, ca pe la Bucale cine mai stie....!!!! Apropo domnule Gheorghita: ce puteti spune de toate matrapazlicurile din silvicultura suceveana pe care le acoperiti ??? Peste tot la Directia Silvica si la ITRSV nu mai incapi de relatiile si pilele lui Fluturel....In ocoalele silvice private (si nu numai) se fac magarii de miliarde, lemnul fiind "legalizat" cu ciocanele de marcat care au devenit un dusman al padurii......Si daca se rasufla ceva, este repede acoperit de ITRSV sau Directie, dosarele prinzind mucegai in sertarul lui nenea Giri....(normal....dupa un mic telefon a lui nenea Fluturelu, ca doar vin si la el banici de pe lemn, si are o campanie electorala in fata) Halal politicieni, Halal oameni, Halal tara....acu scuze...ma duc sa vomit.... ca astfel de personaje imi stirnesc greata!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei